2777
2789
عنوان

بخاطر یه پیام مشکوک تو گوشی شوهرم دو روزه شبیه جنازه ها شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 95 پست
الان متوجه حالت نشده؟ نمیگه چته؟ باید مطمین شی اول بعدم به جای عذاب دادن خودت اونو باید عذاب بدی

چرا دیشب اومد سمتم پسش زدم با اینکه تازه پریودم تموم شده تعجب کرد گفت چته بچه 

گفتم هیچی دور و برم نپلک دیگه جوابشو ندادم 

امروز هم براش صبحانه درست نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون میگی یکبار سابقه داشته، ممکنه دوباره تکرار کنهدرضمن به خدا چرا نسبت میدی عزیزم، خیانت تنه ...

آخه می‌دونی همش دارم خودمو گول میزنم:) 

حتی مثلا دیروز از سرکار برگشت گفت بیا تو گوشیم نگاه قسمت جدید این فیلمه کنیم 

بعد میگم اگه ریگی به کفشش بود گوشی رو ول نمی‌کرد بره حموم خب 

در صورتی که من رمزشو بلدم 

چرا دیشب اومد سمتم پسش زدم با اینکه تازه پریودم تموم شده تعجب کرد گفت چته بچه گفتم هیچی دور و برم نپ ...

یعنی پیگیری نشد ببینه علتش چیه؟؟ وقتی خوابه برو چک کن ببین چه غلطی داره میکنه، البته اگه فکر نمیکنه تو سن نوزده سالگی خیلی به پاش موندی و باید ازین به بعدم بمونی ببینی چه بلایی سرت میاره

سلام 

به نظر نمیاد بابت این موضوع بخوایی به زندگی زناشوییت پایان بدی 

از طرفی میدونم توی چه موقعیتی هستی چه جنگ روانی داری 

اگر همسرت آدمی هست که بشه باهاش حرف زد باهاش حرف بزن و بهش بگو که نوتیف و دیدی اما اینم بگم که باید انتظار انکار و اینکه اشتباه میکنی و درنهایت بشنوی حتما خودت دیوونه شدی رو داشته باشی مرحله بعدشم اینه که چون متوجه شده تو بوو بردی حتما از این به بعد بیشتر حواسش و جمع میکنه 

کاری که الان میتونی برای خودت انجام بدی اینه که سر خودت و گرم کنی نمیشه به این موضوع فکر نکنی غیرممکنه اما یکم روتینت و تغییر بده از مشاور کمک بگیر 

خودت و دوست داشته باش 

هیچ کسی توی دنیا با ارزش تر و مهم تر و خوشگل تر از تو نیست هیچ وقت فکر نکن تو کم بودی یا باید چیکار میکردی که نکردی 

چون مقصر این رفتار شوهرت تو نیستی این یه بیماریه که اون دچارشه و اصلا به تو مربوط نمیشه 

حال خودت و خووب نگه دار 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...

دارم فشار میخورممم چرا توی دوران عقد وقتی دیدی یارو دختر بازه و خیانت کاره باهاش ازدواج کردی؟؟ خیلی فشار دارم میخورممم توی روانشناسی میگن وقتی میبینی طرف حتی ۱ بار هم خیانت کرده نباید ببخشی چون بازم تکرار میکنه و پر رو میشه و میگه این یه بار منو بخشیده پس منو دوست داره پس بازهم منو میبخشه