2777
2789
عنوان

ژل لبتون چقد موند

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره حتما برو دفعه اول درصد زیادی از ژل جذب میشه

من لب بالامو یه سیسی زدم دوباره برم چقد بزنم؟  

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
سی سی چن زدی عزیزم ینی دکترت فقط لب بالات زد ؟

اره لبمو معاینه کرد گفت شما لب بالا نداری باید یه سیسی به بالا تزریغ بشه و اینکه به لب پایینت بزنم زیادی بزرگ میشه از بالا بزرگ تر میشه حتی نیم سیسی 

بعد من گفتم باشه پس لب بالامو بزن ایشون هم زذ فرمشو اینارو دوست دارم ولی میترسم جذب بشه اخه خیلی خوب بود بخم گفت تمدید هم نمیخاد

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
اره لبمو معاینه کرد گفت شما لب بالا نداری باید یه سیسی به بالا تزریغ بشه و اینکه به لب پایینت بزنم ز ...

پس صبر کن ببین چی میشه عزیزم اگه تا یکماه دیگه کم شد برو بزن . وگرنه نمیخاد همون شش ماه دیگه برو مجدد بزن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

پس صبر کن ببین چی میشه عزیزم اگه تا یکماه دیگه کم شد برو بزن . وگرنه نمیخاد همون شش ماه دیگه برو مجد ...

باشه عزیزم 

من لب بالامو یه سیسی زدم دوباره برم چقد بزنم؟

بستگی داره چقدر جذب بشه من دفعه اول یه سی سی زدم البته بیشترش رو به بالا زدم پایین نیاز نداشت دفعه دوم نیم زدم دلم نمیخواست خیلی بزرگ و قلوه ای بشه

بستگی داره چقدر جذب بشه من دفعه اول یه سی سی زدم البته بیشترش رو به بالا زدم پایین نیاز نداشت دفعه د ...

منم نمیخام بزرگ بشه