2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل

842 بازدید | 67 پست

نامزدم خودش خواست شب بمونه پیشم یکمم ناراحت بود از کارش ، اما هیچ کاری نکرد یعنی هیچ جذابیتی براش ندارم؟ خیلی ناراحتم اولین بار بود اینجوری میشد😶

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخواد بعد عروسی کار داشته باشه

نه قبل این داشتیم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نامزد یعنی عقد یا قبلش ؟

قربونت برم کجا بودین ؟ 

و چه کسایی دیگه بودن ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نامزد یعنی عقد یا قبلش ؟ قربونت برم کجا بودین ؟ و چه کسایی دیگه بودن ؟

عقد اتاقم

خیلی سانسور کردی کلا سر و تهش معلوم نیستشوهرت از چه کاری ناراحته؟حالا هربار پیش همین که نباید چیزی ب ...

سرکارش یه مشکلی بود از اون ناراحت بود

اخه تازه عقذیم خو

مردها وقتی ناراحتی و مشغولیت ذهنی دارن دلشون میخواد بخوابن سکوت کنن.وکاری باهاشون نداشته باشی..بعد که ناراحتیش برطرف شد دوباره برمیگرده سمتت.ولی وقتی توی غار خودشه زیاد به پروپاش نپیچ‌بذار راحت باشه.‌وقتی برگشت با روی باز ویک لیوان شربت ویک لبخند مهمونش کن

پارسا پسرمامان😍