2777
2789

مامانم بابام مسافرت بود چند هفته من خونه تنها بعد برگشت دید گربه ها پرده هارو پاره پوره کردن اینقدر بهش اویزون شدن خیلی ناراحت گفت فدا سرشون قربونشون برم  تقصیر توعه حواست ب بچه ها نیست یوقت میفتادن دست پاشون میشکست از خونه بیرونت میکردم🤣🤣🤣

جالبه بدونین مادرم خیلی مخالف گربه بود اما الان هر روز سیصذ بار قربون صدقشون میره براشون غذا ها اسباب بازیا گرون میخره خیلی دوسشون داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم یک مادر و دوتا بچه هستن.ی بار پنجره باز بودنی بچهاشج اومده بودن خونه تا منو دیدن پا به فرار گذاشتند بین پرده و پنجره گیر کرده بودن 

پرده هامون پاره کردن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

گربه ی جوریه بیاری خونه مثه بچت میشن

مامانتو ولش کنی میگ‌ تقصير تو بود مرده پاره شده 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙