2777
2789
عنوان

مراقبت کحکور

173 بازدید | 27 پست

به نظرتون پنج شنبه که کنکوره ازصبح تاعصر با ناهار برای مراقبت چقدر حق الزحمه میدن؟من می دونما می خوام نظرشمارابدونم وببینم می صرفه کسی بره؟؟؟

حق باشماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲و نیم شاید

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

من مادرم مراقب همراهه

سال قبل ۳۵۰ ریختن!

امسال ۵۰۰!!

با این حساب اونا هم نهایت ۱ تومن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اوه نه بابا چه خبره؟باور می کنی فوقش ۶۶۰هزارتومن برای دوتا کنکور؟!

این سازمان آب از دستش نمیچکه 

۶۶۰ چیه دیگه الان پول یه کافه رفتنه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من مادرم مراقب همراههسال قبل ۳۵۰ ریختن!امسال ۵۰۰!!با این حساب اونا هم نهایت ۱ تومن

مطمئنی امسال۵۰۰ هست؟بعدم باحساب ۵۰۰ هم میشه ۱تومن ولی کاش ۵۰۰باشه لااقل مسئولش گفته۳۳۰

حق باشماست
مطمئنی امسال۵۰۰ هست؟بعدم باحساب ۵۰۰ هم میشه ۱تومن ولی کاش ۵۰۰باشه لااقل مسئولش گفته۳۳۰

آره عزیزم

کنکور اردیبهشت رو که رفته بود واریز شد براش.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹