2777
2789
عنوان

مراقبت کحکور

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست

اگر مراقب شدی سخت نگیر به کنکوریا:)

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

نمی دونم کنکور چندساعت طول میکشه؟گفته مثلابرای کنکور انسانی۳۳۰تومن یعنی کل اون ۴ساعت را

کنکور بین ۳ تا ۴ ساعته

بسته به رشته

تجربی بیشتر طول میکشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم میخواستم بپرسم طلای زمانی هست توی دوشنبه بازار شما پیجی ازشون دارید

نه گلم حضوری می رم همیشه،برادرشونم توپاساژ مهرگان دم میدون امام هستند کنار پاساژصرامی بیشترازایشون خرید می کنم

حق باشماست
نه عزیزم از اصفهان میخوام بیام هر روز طلای دست دوم یعنی دارن

بله هرروز فقط ازبس شلوغه کلافه میشی منم ازاصفهان می رم شده مثلا ۴بعدازظهرتا۹شب اونجابودم

حق باشماست
بله هرروز فقط ازبس شلوغه کلافه میشی منم ازاصفهان می رم شده مثلا ۴بعدازظهرتا۹شب اونجابودم

عزیزم طلاهاش خوبه قشنگ هست اصلا نو هست یا دست دوم اونوقت این همه دست دوم از کجا میارن که هر روز دارن

عزیزم طلاهاش خوبه قشنگ هست اصلا نو هست یا دست دوم اونوقت این همه دست دوم از کجا میارن که هر روز دارن

نمی دونم ازکجا میاره ولی خیلی طلا داره ونوی کم اجرتم داره که تک شده 

حق باشماست