2777
2789
عنوان

پیروی تاپیک عروسی پربازدید

72 بازدید | 0 پست

این که اکثریت گفتن خب بگن آقا و بانو، بدون بچه تشریف بیارن عروسی، بعد ما هم نمیریم بدون بچه. حاضر نیستیم بچه رو بزاریم خونه تا بریم عروسی و خوش گذرونی‌ و یک عده در پاسخ گفتن خب نیاید مهم نیست. در پاسخ اون یک عده باید بگم داغید نمیفهمید😂

دختر عمهٔ پدری من شش سال پیش همین حرکت رو زد سر عروسیش و گفت بدون بچه بیاید. اون موقع برادر کوچیکتر من حدودا سه الی چهار ساله بود و بچه بود. ما نرفتیم؛ با این که رابطهٔ خیلی نزدیکی با کل خانوادهٔ پدری داریم. بعد از شب عروسی یک جنجالی به پا شد بیا و ببین. خونهٔ مادربزرگ من دعوا که چرا خیلی‌ها نیومدن. به نظرتون از همهٔ مهمون‌هایی که دعوت کرده بودن چند نفر رفتن؟ یک سوم کل مهمون‌ها.... اون هم فقط درجه یک‌ها بودن که با اکراه بچه‌هاشون رو نیوردن و اگه درجه یک نبودن اونا هم نمیومدن. تالار به اون بزرگی گرفتن و فقط یک سوم دعوتی‌ها رفتن. دو سوم تالار خالی بود یک چهرهٔ زشتی پیدا کرد فیلم عروسیشون که بیا و ببین. 

صرفا حرفم اینه که فکر نکنید اگه نیان به نفعتون، اگه بزنید بدون بچه، خیلی‌ها نمیان. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم