2777
2789
عنوان

یهو الان ی چیزمغز ترکون یادم افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خدا ی چن سالم مهلت بده خودم خودکشی میکنم.هیچ وقت دلم نمیخواسست پیر بشم

خودکشی چرا مافقط یبار فرصت زندگی تواین دنیا روداریم پس بایدسعی کنیم قدرشوبدونیم نه اینکه بفکرتموم شدنش باشیم

خودکشی چرا مافقط یبار فرصت زندگی تواین دنیا روداریم پس بایدسعی کنیم قدرشوبدونیم نه اینکه بفکرتموم شد ...

درسته ولی دلم نمیخواد خدا منو تو ی لباس داغون تو سروضع نامرتب بکشه میخوام خودم دقیقن زمانی ک موقعشه اینکارو بکنم کاش مغازع خودکشی وجود داشت

شان آی هم خبری ازش نشد هیچ وقت...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
درسته ولی دلم نمیخواد خدا منو تو ی لباس داغون تو سروضع نامرتب بکشه میخوام خودم دقیقن زمانی ک موقعشه ...

اینچیزا خیلی دردناکه من پاییز تو مراسم یکی از عزیزامون شرکت کردبم طفلی دو تا بچه کوچیک داره یهو تشنج و فوت😕😕😕

اگر یه روز پست نذاری یه صلوات برا امام زمان من متوجه میشم برات فاتحه میفرستم

من تاحالا پست صلوات برای امام زمان نذاشتم یعنی سعادت نداشتم .تاپیکام همشون معمولیه باکی اشتباه گرفتی؟