2777
2789

جدا از قضیه گارد گرفتن جلوشون بیرون کردنشون از سایت اکثر آقایونی که بهم درخواست دوستی میدادن مجرد بودن  یکم که صحبت میکردن معلوم میشد چشونه

واقعا شرایط زندگی آنقدر سخت شده مردا نمیتونن دیگه زن بگیرن مثل قدیما زندگی واسه خودشون تشکیل بدن تمایل به تشکیل زندگی و داشتن همسر نیاز طبیعیه هر ی مردیه در عوض جاش میان توی کار دوستی مجازی که شاید از نیازشون کم بشه 

نه می‌خوام ازشون دفاع کنم یا اینکه بخوام هول نشونشون بدم خودتون بهتر میدونید شرایط چقدر سخت شده 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط هرچقدر هم سخت شده باشه توجیه پرنسس شدن پسرا و بی مسئولیتی و بی غیرتیشون نمیشه!!!

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

خب خيلياشون ممكنه دروغ بگن متاهل باشن حتي الان زمان قديم نيست محازي دوست شن همه تو بيرون باهم  اشنا ميشن 

به نظرم فقط برا رابطه و مخ زدن ميان همين 

وگرنه چه دليلي داره به زن متاهل درخواست بدن

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

حالا من بگم مردا فک میکنن خانمای مجازی کمبود محبت یا یه مشکل دارنمیان که مثلا اون خلا رو براشون پر ک ...

افرین این کفتارها همیشه دندون تیز کردن منتظرن بیان روح روان ادمو به ..... بدن

حالا من بگم مردا فک میکنن خانمای مجازی کمبود محبت یا یه مشکل دارنمیان که مثلا اون خلا رو براشون پر ک ...

جز اينم نيست 

من زماني كه متاهل بودم تاپيك مشكلاتمو ميزدم ١٠٠تا درخواست ميومد 

الانم جدا شدم تا از تنهايي و غمم مبگم ١٠٠تا درخواست مياد 

اينا مريض جنسين نبايد هيچكس درخواستشونو قبول كنه 

و مردايي كه دنبال مجازين اكثرا تو دنياي بيرون از مجازي كسي بهشون محل نميده و پا نمبده ميان مجازي با حرفاشون اول مخ بزنن دختره بدبختو وابسته كنن بعد دختره ديگه گير ميكنه بين عقل و قلبش

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

جز اينم نيست من زماني كه متاهل بودم تاپيك مشكلاتمو ميزدم ١٠٠تا درخواست ميومد الانم جدا شدم تا از تنه ...

دقیقاااااا همینه دقیقاً ااااا

منتظرن از یه مشکلی بگی ترجیحا دوس پسر یا شوهر

بیان و سعی کنن خودشونو برعکسش نشون بدن تا مخ بزنن

واقعا ازشون بیزارم

اپسیلون باهات موافق نیستم!

خواهشا تاپیک در حمایت ضمنی از این هول‌ها نزنید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خب الان هول که شما هستید با همه یه دور مشاوره رفتی...

بعدشم اون گفت مجردم تو چطور باور می‌کنی 

شاید هم خودت مردی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم