2777
2789
عنوان

وای بخدا شوهر من قاطی کرده😅

477 بازدید | 20 پست

ساعت 3 صب بیدار شده رفته حموم اونم  دوش آب سرد

بیدار شد درجه ی کولرو زد بالا یه بطری آب یخ ریخت رو خودش هیچییی الان رفته زیر دوش آب سرد باباااا گرم هست ولی واقعا خونه ما گرم نیس کولر گازی روشنه 3 صب اخه کی میره حموم بشینه زیر آب سرد توروخدا😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داره خدایی منم دلم میخواست الان یه وان رو پر یخ میکردم میرفتم توش دراز میکشیدم بعد یخ که میزدم می ...

واقعا اخه اب سرد لرز نمیکنید؟ هوا گرمه ولی شبا ملایم تره کولر روشنه

من کرجم الان بدون کولر خواببده بودیم هواهم خنکه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مزاجش گرمه اب یخ مضره خاکشیرو ترنجبین بهش بده عطش داره حتما

بخدا رفته زیر دوش آب سرد من دست زدم دستم یخ زد اون لخت نشسته زبر‌اب سرد هیچی عین خیالش نیست 

خاکشیرو همه چی میدم بهش اثربخشی خیلی نداره

ن قند نداره ولی گر گرفتنو عادت داره بعضی شبا

با آنزیم کبدی یا قند خون یا چربی خون بالاخره یه چیزی تنظیم نیست پیگیری کنید

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
والا من تو این چند روز با اینکه همش خونه بودم و زیر کولر فهمیدم من تحمل آتیش جهنم و گرماشو ندارم و ت ...

😂از دست تو  ... اخه خونه ی ما اونقدرا گرما حس نمیشه ولی کلا هوا رو قبول دارم گرمه