2777
2789
عنوان

چرا پسرا با وجود داشتن دوست دختر

1209 بازدید | 81 پست

چرا وقتی تو رابطه هست پسره و دوست دختر داره

سعی میکنه با نگاه و رفتارای غیر مستقیم توجه دختر دیگ ای هم جلب کنه؟

واقعااااا چرا....یعنی اون دختر که باهاش تو رابطه هستن اینقدر براشون بی ارزشه؟ اگه آره چرا باهاش ارتباطو ادامه میدن!

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هول و اینکه دوس دارن مورد توجه باشن

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هول و اینکه دوس دارن مورد توجه باشن

یعنی ممکنه واقعا دوس دخترشو دوسش داشته باشه و عاشقش باشه ولی این رفتارم داشته باشه؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
مردا با سه تا بچه همینن .چه انتظاری از مجردا داری

پس کلا جنس مرد حال به هم زنه...به نظرم خانوما کودتا کنن کلا با مرد جماعت ازدواج صورت نگیره نسل این میمونها منقرض شه

حالا کراش لعنتی من😐🚶‍♀️

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یعنی ممکنه واقعا دوس دخترشو دوسش داشته باشه و عاشقش باشه ولی این رفتارم داشته باشه؟

نمیدونم برا من ک ادعای عاشقیم داشت حتی ازدواجم کردیم ولی همیشه همین بود

من ب دوست داشتنش شک دارم اینجوری

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️