2777
2789
عنوان

بهش گفتم برو گمشو مردک دزد

387 بازدید | 38 پست

ببخشید مجبور بودم حاشیه ای بزنم که بیایید

من یه استادی دارم که خیلی وقته دوستان اطرافیان میگن بهم علاقه داره یا روم کراش

من آنلاینی مشخصه این همش بهم پیام میده چرا آنلاینی و فلان و بهمان

احساساتت رو کنترل کن نمیدونیم و اخلاقای مسخرتو درست کن و اینا امشب اینا رو بهم گفت هی آن و اف میشه که آنلاینی منو ببینه  و اینا

امشب من دیدم هی کنترل کنترل احساسات میگه منم گفتم من از احساساتم فاصله گرفتم از وقتی که ۱۹ سالم بود و قلبم رو به یه نفر دادم و پودرش کرد و اینا فاصله گرفتم از احساسات و اینا که یهو گفتم میشه یه درخواستی بکنم منم گفتم پیام ندم بهتون چشم گفت نخیر میشه هرچی خاطره و داستان و هرچی هست رو بریزی دور و فقط درستو بخونی من دلم برات میسوزه جوونیم و استعدادت رو با احساساتت تباه نکن و فلام منم گفتم تشکر چون من نظری ازش نخواسته بودم که نظر بده

به نظرتون این حسی بهم داره؟ استادم ۳۲ سالشه من ۲۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حالا داره بکن نکن میکنه چون ازت بزرگتره استادتم هست فکر میکنه خداته 

بعدا یه جوری پشیمونت میکنه خودت میمونی 

ردش کن تا از این پرو تر نشده آب پاکی رو بریز رو دستش

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

علوم پایه آزمون دارم

بیشتر شبیه رفتارای مسخره و تاکسیک مشاور کنکوراس راستش....نمیدونم اما اگ یه درصد مشاور کنکورته و نخواستی اینجا بگی باید بگم این شگرد همه مشاوراس..من تجربششو زیاد داشتم..تروخدا گولشونو نخور.همش الکیه..رفتاراشون الکیه