2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تعریف کنی چیشد

والا من میرفتم خونه دوست مامانم با دخترش زبان کار میکردم بعد پسرشون همیشه بعد کلاس منو میرسوند هیچ حرف یا رفتار خاصی من ازش ندیدم بعدا که ازدواج کردم مامانم گفت که اینا تورو میخواستن و چند بار خواستگاری کرده بودن از من مامانم میگه تا 18 سالش کامل نشه خواستگار راه نمیدم اونام گفته بودن ما صبر میکنیم فقط یادتون باشه خواستگار خواستید راه بدید اول به ما بگید که یهو شوهرم اومد خواستگاریمو جور شد و ازدواج کردیم مامانم هی میگفت من جواب اونارو چی بدم اخه و اینا گفتم کی رو میگی ماجرا رو تعریف کرد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میشه تعریف کنی چیشد

از من خوشس اومده بود به دوستش گفته بود

با ما اومدن مسافرت تت‌ بل هم راحت تر بشیم اما دوستش پشیمونش کرد و بعدا که ازدواح کردم گفتن تو رو میخواسته 

بعد ها هم زن گرفت زنش گفت شوهرم نمی‌خواسته تو رو😐😂😂😂

عه چه جالبخودت به طرف علاقه داشتی؟

علاقه نمیشه گفت ولی ازش بدم نمیومد پسر خوبی بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲