2777
2789

حدود ۲ ماهه نرفتم خونش سر این که هربار رفتم یه جور خاصی بی حرمتی کردن و تا الانم دعوتم نکرد خونش. توی این دو ماه زنگ میزنه شوهرم باهم حرف میزنن سراغی از من نمیگیره حتی یکبار هم نگفته باهم بریم خونش ...

مادرش‌هر منم همینه

همسایه ایم

پسرم داره یکسالش میشه از روز زایمان ۵-۶ بار دیدنش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش‌هر منم همینههمسایه ایمپسرم داره یکسالش میشه از روز زایمان ۵-۶ بار دیدنش

ناراحت نمیشی؟ من مثلا تازه عروسم از اول بام پدر کشتگی داشتن عامل ۹۹ درصد دعوا های منو شوهرمن

توهم نه دعوت کن نه سراغی ازش بگیر

دلم میگیره خیلی واقعا دلم نمیخواست ارتباطم با خانواده شوهرم اینجور باشه وقتی میبینم عروس های دیگه چه با خانواده شوهرشون خوبن حسرت میخورم

ناراحت نمیشی؟ من مثلا تازه عروسم از اول بام پدر کشتگی داشتن عامل ۹۹ درصد دعوا های منو شوهرمن

منم تازه عروس بودم بعد دوماه پاگشا کرد

تو یکسال عقد ۶ بار دع‌ت کرد

باز اول پلو مرغ داد بار دوم اشکنه!

وضع مالیشم عالی پدرشوهذم مهندس بوده بازنشستس خودش معلم

تو بارداری آب دستم ندادن فقط یکبار که جاریم از تهران اومد دعوتم کردن

تا آخر باهات همینن

خواهرشوهر داری؟ من ندارم کلن خیلی سرد هستن

فقط نصیحت به تو اگه برعکس سعی کنی مث اوایل عروسی من با محبت و سفره عای رنگین یادشون بدی خوبی رو برعکس عکل میکنه و میگن چون ما خوبیم اینکارو میکنه از خوبی ماست و پررو تر میشن

متقابلن آدم حسابشون نکن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

منم تازه عروس بودم بعد دوماه پاگشا کردتو یکسال عقد ۶ بار دع‌ت کردباز اول پلو مرغ داد بار دوم اشکنه!و ...

دقیقا همین توصیفی که کردی خانواده شوهر منه با این تفاوت که تو عقد دو بار دعوتم کردن هر بار هم میرفتیم خونشون غذای سر دستی میذاشتن بعد برا اون یکی جاریم فقط کباب 

عزیزم فقط به فکر رابطه خودت و شوهرت باش مادرشوهر و رفت و آمد باهاش چه اهمیتی داره البته من خودم با خونواده شوهرم هیچ مشکلی ندارم... اونا تو روستا هستن ما تو شهر ۳۰ کیلومتری فاصله داریم دوری و دوستی خیلیم خوبه احتراما هم مثل روز اول حفظ میشه

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
عزیزم فقط به فکر رابطه خودت و شوهرت باش مادرشوهر و رفت و آمد باهاش چه اهمیتی داره البته من خودم با خ ...

میدونی چیه من برون‌گرام دلم میخواست با ازدواج خانوادم بزرگ تر شه رفتو آمد بگو بخند خوشحالی دور همی اما دقیقا برعکس این شد

دقیقا همین توصیفی که کردی خانواده شوهر منه با این تفاوت که تو عقد دو بار دعوتم کردن هر بار هم میرفتی ...

برای منم همین بود‌ بعد فهمیدم با اونم مشکل دارن ولی چون اساسی از خجالتشون دراومده طی سالها ازش می ترسن ولی قلبن از اونم متنفرن و جاریمم بدش میاد ازشون 

بگو تو هم خواهرشوهر نداری؟

برای منم همین بود‌ بعد فهمیدم با اونم مشکل دارن ولی چون اساسی از خجالتشون دراومده طی سالها ازش می تر ...

یه خواهر شوهر دارم که خودشو زده اسکلی د همه فکر میکنن سادس اما در نبود شوهرم خوب تیکه میندازه بهم

میدونی چیه من برون‌گرام دلم میخواست با ازدواج خانوادم بزرگ تر شه رفتو آمد بگو بخند خوشحالی دور همی ا ...

من بار دوم‌خونشون بودم موقع ناهار میگفتم میخندیدم و خرف میزدم با ذوق باهاشون

بعد گفتم همسرم چرا ساکتی؟ باباش گفت چون یادش دادیم موقع ناهار حرف نزنه!!! فک کن چقد بیشعور