2777
2789

یک پست تو اینستاگرام اومد تو اکسپلورم 

نوشته بود؛

«گاهی یک غریبه و عشق به ظاهر ممنوعه 

می‌تونه تو را آرام کند و چیزهایی بهت بده که همسرت نمیده پس چرا باید در قید و بند تعصبات و رسومات گذشته باشیم ما احتیاج داریم بعلاوه همسرمان کسی را داشته باشیم ما را درک کند و ما را بفهمد و نیازها جنسی و عاطفی ما را آنطور که لایق هستیم برطرف کند یک عشق واقعی که ما بخاطر تبعیت از گذشتگان اسمش را گذاشتیم عشق ممنوعه وگرنه واقعی ترین عشق هاست» 

عملا دوستان داشت توجیه خیانت می‌کرد 

تعهد و وفاداری را مزخرف میخواند 

فاحشگی را مشروعیت می‌بخشید 

حالا اینجا به جهنم 

۲۳ هزار نفر لایک کرده بودن

هزاران کامنت که تأیید کرده بودن

بعدش فهمیدم جامعه و فرهنگ ایران از هم پاشیده نابود شده بیخیالش بقول معروف ؛ خانه که کامل آتیش گرفته دنبال تک وسایل سالم مونده در اوارش نگرد ولش کن و بذار برو..

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی راضی نیستید چرا طلاق نمیکیرید؟؟چه مرد چه زن

پس طلاق و گذاشتن برای چی؟؟

هیچجای جهان خیانت عادی نیست توی اروپا و امریکاشم اینجوری نیست

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

با این همه فاحشه ریخته شده در جامعه مگه میشه زندگی کرد واقعا ؟ 

مطمئنم اکثرا شماها با این فاحشه ها مشکلاتی داشتید 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

هزار بار گفتم بازم میگم. سانتیمانتالیسم در جامعه ما تبدیل به یک مرض حاد اجتماعی شده. هرچیزی رو تو زرورق کلمات شاعرانه می‌پیچن و به شکل قصه پریان درمیارن تا توجیهش کنن و اکلیلی بشن براش.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فقط به خاطر یه پست جامعه از هم پاشیده ؟

فقط پست نیست عزیزم تو غار زندگی نمیکنم تو همین جامعه هستم داریم میبینیم که تعهد ، وفاداری ، حیا، شرافت، جاشو داده به خیانت، فاحشگی، بی حیایی، ...

آره واقعا

تو فضای مجازی پشمام میریزه از این ملت واقعا

باز زیاد تو فضای واقعی این مدلی نیستناا فضای مجازی خراب شده خرااب

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

منم همچین پستی دیدم واقعا جا خوردم و حالم بد شد 

باور کن تو همین سایت هم اینجور آدما با اینجور تفکر زیادن 

به رو خودشون نمیارن که دیگران چیزی بهشون نگن 

فقط بدااااا به حالمون بدااا به نسل آینده 

میخوان چی از آب در بیان😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فقط پست نیست عزیزم تو غار زندگی نمیکنم تو همین جامعه هستم داریم میبینیم که تعهد ، وفاداری ، حیا، شرا ...

من همچین چیزایی نمیبینم

این چیزا همیشه بوده و هست و خواهد بود

آدما باهم فرق دارن و همه شبیه هم نیستن

آره واقعاتو فضای مجازی پشمام میریزه از این ملت واقعاباز زیاد تو فضای واقعی این مدلی نیستناا فضای مجا ...

اینا تو واقعیت هم هستن فقط نقاب زدن تا دیگران بهشون چیزی نگن نکبتا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴