2777
2789
عنوان

خداییش چقد بدذاتید خیلی از شما عروسا😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 23 پست

کاش این تفکر که " بچه بزرگ میکنیم نوکریمونو بکنه و همه چیزشم مال ماست" از بین بره

کاش اینجور ادما بچه نیارن خدمتکار بیارن 

یا اگ اوردن براشون استین بالا نزنن 

اون خانمم داشت زیاد روی میکرد ولی با افکار شما هم موافق نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌خودت ازدواج کردی؟مادر شوهر داری؟

اصولا افرادی ک اینطوری نظر میدن و تاپیک میزنن

اصلا طرف نامزدی حتی

چه برسه ازدواج نبودن....

منم یه زمانی اینطوری منطقی و فلسفی نظر میدادم

بعدا ک نامزد کردم

فهمیدم داستان از چه قراره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین عزیزم خیلی از آدم های بزرگسال روان سالمی ندارن باور کن.حالا چه مادر خودت باشه چه مادر همسرت بابد حد و مرز گزاری کنی که به زندگیت اسیبی نرسه.

دوما هم اینکه همسر همراه ابدی انسانه.والدین ازدواج کردن؛عمر کردن خوشی کردن؛اما زن و مرد باید عاشق و همراه باشن.پدر و مادر بچه های دیگه هم دارن.همسر خودشونو دارن.دلیلی نداره یه ادم زندگی خودش رو بخاطر والدش خراب کنه.در کل حد. و مرز و احترام.و اصالت باید داشت در برخورد با خانواده ها .نه کمتر نه بیشتر.

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"

ببین خونواده همسرم تو مهمترین و سخت ترین شرایط کنار ما نبودن دقیقا مثل غریبه ها 

بعد مشکل براشون پیش اومد تو بدترین شرایط مالی ما کنارشون بودیم

فکرش رو بکن چند مدت بعد اوضاعمون داغون شد اما باز غیب شدن 

بعد یکسال که اوضاع بهتر شد دوباره دارن تماس میگیرن فقط برای نیازهاشون 

همسرم اوایل ازدواج باهاشون قهر کرد من اصرار که برو پیش خونوادت 

اما الان بعد هشت سال اصلا نمیتونم تحمل کنم دیگه 

حالم بد میشه ازشون