2777
2789
عنوان

خدا این شوهر چرا اینقدر گاوه

219 بازدید | 11 پست

ی همسایه داریم زنه کلا رو اعصابمه زیاد سرش توی زندگیمونه پنج ساله مستاجریم و مجبورم تحملش کنم چون اجارش مناسبه توی این شرایط ..اما این زنیکه به هر بهانه ای زنگ میزد به شوهرم که سراغ منو بگیره سری  آخر زنگ زد به شوهرم که من توی خونم گیر افتادم بیا درو باز کن هرچی به زنت زنگ میزنم جواب نمیده (به دروغ)منم متوجه شدم رفتم خونش که بهش بگم این دروغ چی بود گفتی کی به زنگ زدی؟پیش شوهرش خواستم بگم 

البته تا فهمید شوهرشو فرستاد حمام که گندش درنیاد دروغش لو نره ..رفتم خونم بهش پیام دادم چرا به هر بهانه ای زنگ میزنی به شوهرم و میخوای اعصاب منو خرد کنی؟میددنی که نسبت به این موضوع حساسم ..شروع کرد به من توهین کردن و مغلطه 

منم نتونستم توهیناشو تحمل کنم دیدم دارم گناهکار میشم 

زنگ زدم به شوهرش که بیاد پارکینگ بهش بگم چرا خانمت هردفعه به دروغ به شورم زنگ میزنه میگه خونه نیست و بینمون دعوا میندازه 

اصلا به من زنگی نمیزنه 

خلاصه گفتم و شروع کرد مغلطه و دست پیش که شوهرش اصلا طرفداریشو کرد نزاشت من حرفمو بزنم زنیکه 

خلاصه ازونجا اختلاف من با این شروع شد و چشم دیدنشو ندارم ولی اذیت و آزاراش دوبرابر شده تراسشو هفته ای چندبار میشوره ما طبقه پایین هستیم میریزه تراسمونو کثیف کاری میشه ..شوهرمو میبینه مظلوم نمایی و ادامه میده من میرم شوهرمو صدا میزنم داد میزنه روانی و توهین 

جالب اینجاست شوهر الدنگ من میگه زنه کمال احترام به من داره 

شما جای من باشین چیکار میکنی  با همچین زنه همسایه مریض  که از در میندازمش بیرون از دیوار سرش توی زندگیمونه 

شوهر الدنگ من میگه اون فقط داره اعصاب تورو خرد میکنه ولی به من احترام میزاره (زنیکه خیلی بازیگره) همه جا هم پشت سر من پچ پچ میکنه و  راجع به ما حرف میزنه 

کاشکی میشد لال بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اینکه رفتار اون خانم اشتباهه شکی نی خانمولی رفتار و واکنش شوهرتون هم باعث شده اون خانم به کارش اد ...

آخه حرف منم همینه ولی میگه توهم داری و من بلدم اینارو خر میکنم تا بر ضد ما نشن نمیتونم برم جای دیگه مستاجری

زنه رو کلا بیخیال شو و شوهرتو بنشون سرجاش تا حالیش بشه زنی که فقط ب شوهرت احترام میذاره سالم نیس

نمیدونم چه جوری؟؟نمیخواد پشتوانه باشه حرفای منو قبول نداره ..رفتار اون خانم باعث  شده من در نظرش دعوایی و گناهکار اصلی شدم

چی بگم بنظرم باز بگردین جای مناسب پیدا می‌کنید عزیزم این زن برای زندگیتون نقشه کشیده💔

پنج ساله قصدش این نیست جابجا شه ..زنه شوهرش خوبه و مستاجر نیستن و چرا باید نقشه بکشه؟شوهرم در آن واحد پشت منو خالی میکنه پشتوانم نیست اشتباه من اینه زیادی دلسوز خونه زندگیم هستم دور ورداشته لیاقتش همین زنها هستن مظلوم نما و حقه باز

پنج ساله قصدش این نیست جابجا شه ..زنه شوهرش خوبه و مستاجر نیستن و چرا باید نقشه بکشه؟شوهرم در آن واح ...

باید دل شوهرتو خالی کنی عزیزم نمیگم بد باش سیاست یاد بگیر از تکنیک سیاست استفاده کن و ساده نباش شاید از دید شما شوهر ایشون خوب بنظر برسه بنظرم با سیاست دنبال خونه دیکه باش واقعا هیچی ارزش سلامتی و ارامشتو نداره خدا لعنت کنه این زنو

باید دل شوهرتو خالی کنی عزیزم نمیگم بد باش سیاست یاد بگیر از تکنیک سیاست استفاده کن و ساده نباش شاید ...

مثلا پریروز شوهرم توی تراس بود تا دید شوهرم هست از تراس بالا شروع کرد شستن و آب کثافت میریخت طبقه ما ..به شوهرم میگه داد میزنه برو اونور خیس نشی ..منم دیدم پررو هست تراسمونو شستم البته با غرغر و سرو صدا ..غروبش اومد با مظلومیت که بیام تراسو بشورم ..حالا شوهر احمقم میگه کمال احترام به من داره