2777
2789
عنوان

پشیمونم مژه کاشتم

230 بازدید | 19 پست

قبل اکستنشن اومدم تو نی نی سایت گشتم دیدم همه تاپیکا نوشتن نکنین باز رفتم انجام دادم الان بعد دوهفته همه مژه هام ریخته😐 حالا نمیدونم برم دوباره مژه بزنم ک کچلی مژه هام دیده نشه یا برم از این ریسه ای ها بگیرم خودم بزنم بیرون رفتنی

ولی با مژه خیلی اذیت بودم بخاطر همین نرفتم ترمیم الان جاشون خالی شده نمیدونم چ کنم

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

تقویت مژه بخر، بزن در بیان.

نکار دوباره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حتما چسب مژه خوبی نزده یا حساسیت داشتی چون منم خیلی وقته میذارم شدید راضیم و اصلا کچلی مژه نگرفتم وازلین به مژه هات بزن رشدشو بهتر میکنه نشد سرم مژه سریتا بزن اون محشرههه فقط نباید سریع قطع کنی باید آروم آروم قطع کنی که ریزش مجدد نداشته باشی