2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونجوری که نمیشه .این استرس یه چیز الکیه که میخواد مترو اذیت کنه .بارداری؟

اره باردارم الانم تو حمام نشستم از ترس که نخوابم‌ میخواستم دوش بگیرم

شوهرم که ماشاالله خوابه کاش مامانم کنارم بود

منم نمیدونم چرا الان یجوریم انگار استرس دارم سرم یجوریه ، دیدی استرس میگیری یهو معدت و سرت یجوری میش ...

شاید دوچچار رفلاکس شدی .شب سرتون بالاتر بذار انشالله که بهتر میشی شربت معده هم داری بخور

من کلا بعد جنگ اینجوری ام صبح شب و..

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
شاید دوچچار رفلاکس شدی .شب سرتون بالاتر بذار انشالله که بهتر میشی شربت معده هم داری بخور

منظورم این نیست که معدم چیزیش شده ، دیدی مثلا وقتی که یهو استرس میگیری معدت انگار خالی میشه سرت یجوری میشه

اونجوری شدم

اره باردارم الانم تو حمام نشستم از ترس که نخوابم‌ میخواستم دوش بگیرمشوهرم که ماشاالله خوابه کاش ماما ...

عزیزم اصلا نگران نباش کلی دوست داری اینجا پیست هستند یه نی نی قشنگ داری .یه کم گلاب بریز تو آب بخورررر

.توکل بر خدا .حتما هم برو دکتر یه چیزی که برای نی نی آسیب زننده نباشه بده که اضطراب تو کم بشه

شربت معده تو بارداری مجاز نیست چرا راجع به چیزی که نمیدونی تجویز میکنید؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

اینا همه به تغذیه برمیگرده

پانیک به خاطر سردی بیش از حد بدنه

و طبع بدن سرد و خشک میشه

که بهش طبع سودا میگن 

برو خصوصیات طبع سودا و بخون اگر باهات منطبق بود شربت آنتی سودا از عطاری بگیر بخور خیلی حالت خوب میشه و انشاالله روز به روز بهتر هم میشی

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)