2777
2789

سن اشون کم هست و قشنگ دارن بازی اشون میدن 

هر چی هم میگی حرف خودشون میزنن 

کاش حداقل مردا غیرت داشتن باهاشون کاری نداشتن

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خدایی فقط اون پسره که ۲۲ سالش بود با یک دختر ۱۳ ساله دوست بود گفت میام خواستگاریت 

اصلا تو فکر کن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نترس 99 درصدشون خودشون گرگن

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

دقیقا 

بعد یه کاربریایی هم هستن من خودم چندین باری میبینم دخترا میگن مزاحمن گزارش میزنم ولی تعلیقشون نمیکنن

اون دفعه یکی از همونا  درخواست داد بهم یجوری ریدم بهش دلم حداقل خنک شد 😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اره خدایی فقط اون پسره که ۲۲ سالش بود با یک دختر ۱۳ ساله دوست بود گفت میام خواستگاریت اصلا تو فکر کن

اونی که خاستگار اش غیب ‌شد و دیدی؟؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

اره متاسفانه این دخترا تو جامعه زیادن 

هیچی از عزت نفس حالیشون نیست

کاش خانواده ها جور دیگه بچه هاشونو تربیت میکردن 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

نه ساده ان

دقیقا

یه دختره میشناختم البته نه از سایت

همینجوری بود

پسره گفت میام خواستگاریت سریع باور کرد

با چهارتا قربون صدقه پسره هرچی میگفت این انجام میداد

مثلا گفت دوستاتو بلاک کن رفت الکی بلاکشون کرد:///

Intj- 

منم دقیقاااا هر روز چندتا تاپیک گول خورده می بینم

یاد کارتن بلوط دانا بخیر

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

غیرت الان در نایاب شده 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚