2777
2789

هیچیم سرجای خودش نیس نمیدونم خداروباچه زبونی صداش بزنم صداموبشنوه دلش برام بسوزه نگاهم کنه الان باخودم داشتم میگفتم چجوری صدای بنده هاشومیشنوه اصلاصداشونومیشنوه؟راه حل دارید اکثردعاهاذکرهاروهم انجام دادم چله

عنوان تاپیکت حالم و بد کرد 😭😭من خیلی توی شرایط تو بودم که دیگه به بن بست رسیدم نمیدونم همه دعایی کردم هزاران سوره و آیه و ذکر و دعا خوندم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
عنوان تاپیکت حالم و بد کرد 😭😭من خیلی توی شرایط تو بودم که دیگه به بن بست رسیدم نمیدونم همه دعایی ک ...

واقعامنم به بن بست رسیدم😔😔نمیدونم چیکارکنم دیگه توانایی دعاخوندنم ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم میفهمم‌انقدر که به همه میگفتم التماس دعا تورو خدا دعا کنید برام اصلا به در به دیوار به مسافر اتوبوس به نونوایی به مریضای تو مطب دکتر تا یکی باهام حرف میزد میگفتم تورو خدا التماس دعا شاید صدای شما رو خدا برای من بشنوه چله میگرفتم هزار دعا و سوره نمیدونم چند تا ختم نذر سفره نذر غذا و.....

منم همینم الان یسریاهم میگن شایدوقتش نرسیده

بله قشنگم خدا بزرگ و مهربونه خدانکنه بلاهایی ک سر من اومد و هیچکس تجربه کنه به خدا توکل کن نا امید نشو