2777
2789
از اول اینجوری؟زندگیه سختیه پس🥲خدا کمکت کنه

اره راست میگی حرف درست زدن و درست زندگی کردن سخته هر کسی نمیتونه

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من آنقدر از شات های تو راجبه قوم لر توهین کردی دارم خدا میدونه 😶😂

دو طرف هی شات میگیریم،خنده داره گریه داره تاسف داره...

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم اگه دوباره توهین کردم به قوم لر خودم تگت میکنم از اونا هم شات بگیر 🥰

قوم لر یه کاری با شما کردا کرده که شب و روز تو سایت عمومی بدشون و میگی زشته سرت و از تو این قوم بیار بیرون قوم لر قوم شریفیه روز به روزم داره پیشرفت میکنه دیروزم ثبت جهانی يونسکو شده لرستان همه اینترنت بهشون تبریک میگن زشته شما کردا همش به لرا توهین میکنی هر چند چیزی از لرا کم نمیشه اونا روز به روز اثبات میشن توام سایت فقط بچه بازی میکنی

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
اخبار اصلا اجازه نمیده چیزی پنهون شه😂بعد تاپیک داریم تا تاپیک

گفتی اخبار یادم لومد،قطعاااا دیدی تا ی چیزی میشه تو لرا و کوردا سریع مینوسین ذات لر ذات کورد،ببین ما خیلی چیزامون شبیه همن

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

تاپیکات که با کاربری نخودییی کاربری هزارمت از درد و مشکلاتت میگفتی مشخصه تو چ خانواده ای هستی😂

والا خدا شاهده اول و آخر همین یه کاربری رو دارم و تمام ..و خدارو شکر که تا الان هیچ مشکلی تو زندگیم نداشتم و ندارم .. فکر نکن خودت مشکل داری بقیه هم‌مثل خودتن! کینه ای بودی حالا شکاک بودن هم بهش اضافه شد ..

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

میشه تمومش کنی؟؟؟ هی میگم هیچی نگم نمیزارید الانم از تاپیک من برو بیرون

به ما چ اونا دارن به قوم لر و ترک توهین میکنن بلد نیستی مدیرت کنی تاپیک نزن هر چند کاربریای خودشونی

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
خارج نشینا و نوچه هاشون شروع کردن،میدونننم دارن چیکار میکنن ،

خانم خودتون شروع کردید 

نه شخص شما گروه شما 

مگه من اومدم اون سمتا مگه اومدم بگم اونجاها مال ماست و خیلی چیز های دیگ

ببین با کتمان کردن حقیقت فقط خودتون بیشتر زیر سوال میبرید چون همه چیز عیانه

بپذیر و بگو اشتباه کردیم تموم شه بره

اخه خارج نشین از کجا میدونه زاگرس چیه لر کجاشه کرد کجاست خارج نشین کجا اینقدر دقیق اطلاع داره.....

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

قوم لر یه کاری با شما کردا کرده که شب و روز تو سایت عمومی بدشون و میگی زشته سرت و از تو این قوم بیار ...

خاک بر سر احمق کوردی ک ب لر توهین کنه،خاک بر سر احمق لری ک ب کورد توهین کنه،این از نفهمیه و تمام،همون یونسکو هم کامنت کوردا فراونن بود برا تبریک یکیش خود من بودم،لر اتفاقا هییییچ کاری با کوردا نکرده تا بوده محبت و برادری بوده هست کلیپاش ،کورد هم همین طور،امان از سیاست و امان از ....

گفتی اخبار یادم لومد،قطعاااا دیدی تا ی چیزی میشه تو لرا و کوردا سریع مینوسین ذات لر ذات کورد،ببین ما ...

شاید در رقص و یه سری مسائل پیش افتاده شبیه باشیم خب تو یه کشوریم اون شباهت ممکن با هرجای این کشور داشته باشیم 

ولی ما هرگز نمیایم بگیم خطه کرد نشین مال ماست متوجه ای؟

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

قوم لر یه کاری با شما کردا کرده که شب و روز تو سایت عمومی بدشون و میگی زشته سرت و از تو این قوم بیار ...

قطعا قوم لر یکی از بهترین قوم های ایرانه .‌من هیچ وقت به خودم اجازه توهین نمیدم✌😉 اما شما بدجووور درگیر م کوردایی ها😉 اوکی عزیزم از تاپیکات مشخصه چه آدمی هستی لطفا رو من ریپ نزن حقیقتا دلم‌نمیخواد باهات هم کلام بشم ...در پناه حق یا علی

به ما چ اونا دارن به قوم لر و ترک توهین میکنن بلد نیستی مدیرت کنی تاپیک نزن هر چند کاربریای خودشونی

چون برخلاف میلتون حرف زدم یعنی بقیه هم اکاناتای من هستن؟ عجیبه تا کم میارید میگید فلانی اکانت فیکته😂😐

:)

خانم خودتون شروع کردید نه شخص شما گروه شما مگه من اومدم اون سمتا مگه اومدم بگم اونجاها مال ماست و خی ...

توروخدا بگو شوخی میکنی،یعنی تا این حد بیخبری؟؟اگ اره ک پس کلا بیخیال