2777
2789
عنوان

بچه ای که دو تربیته بشه بزرگ بشه بهتر میشه یا

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 68 پست

نه واقعا تاثیر داره

مخصوصا پسر

تو فامیلمون مثلا سفرشون به خونه مامانبزرگ مادری بچه ها خیلی زیاده ، بعد چند وقت باهاشون برخورد داری میبینی خیلی شبیه اون فامیل هستن

مثل خانواده میشن وقتی بیشتر وقتشو پیش اونا باشه

سعی کنین خونه مستقل بگیرین بهتره

یا راه های دیگه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واضح بگی منظورت چیهچ آسیب هایی

روانشناسا ميگن حتي با پدر و مادر خودتونم نبايد توي يك ساختمون زندگي كنيد يا با فاميل شوهر به خاطر دخالتهايي كه در زندگيها پيش مياد و به خاطر چند تربيتي شدن فرزندان 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
خیلی چیزها انگار سرنوشتهاگر میتونید جا به جا بشید،شاید خوبی هایی هم داشته باشند، باید سبک سنگین کنید ...

انشاالله امسال سال خونه مونه احتمال زیاد داره از پیششون بریم 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

دیگه باید خودت مدیریت کنی که نره پیش اونا بالاخره یه بازی یه سرگرمی براش بساز‌

هرکار بگی بخدا کردم تا دوساعت نهایتن سرش بند باشه بعد برای اونا بهانه میگیره اصلا آروم نمیشه

براش قانون بذار 

بهم بگو اگه حرف بد بزنی دیگه باهات حرف نمی‌زنم

و یک برگه براش درست کن وقتی ازش خوشحالی یک ستاره بزن اونجا جلو‌چشم باشه برگت

بعد بگو اگه مثلا این ستاره ها شد ۱۰تا جایزه داری

ولی هر حرف بدی بزنی یک ستاره ازت کم میشه

بار اول این موضوع تند تند بهش ستاره بده سر کارهای کوچیک 

که ده تا بشه و جایزه رو بگیره

ولی از دفعه بعد الکی به کاراش ستاره نده 

و قانونی هم که می‌زاری بگو فقط ستاره رو میکنم و باهات هیچ حرفی نمی‌زنم

وقتیکه حرف بد زد فقط ستاره رو بکند و هیچی نگووووو انگار نه انگار 

جدی برخورد کن اوکی میشه

نه واقعا تاثیر دارهمخصوصا پسرتو فامیلمون مثلا سفرشون به خونه مامانبزرگ مادری بچه ها خیلی زیاده ، بعد ...

دعا کن امسال بریم از پیششون

خیلی سخته اینجوری برام پسرمم اونا رو میخاد از یک تایم به بعد باید بره پایین نره دیونم می‌کنه 

چه حرفایی مثلا

ببخشید مثلا میگه کصکش 

دیوث

حالا از من میترسه جلوی من نمیگه

اما جلوی خانواده شوهرم انگار شیر میشه میگه 

وای چقدر ازین موضوع میترسم دختر من الان یکسالشه مادر شوهرم اینا طبقه بالا میشینن ما پایین هستیم یعنی ...

شک نکن 

دخترمم که الان یکسال نیمه س بهانه اونا رو میگیره 

براش قانون بذار بهم بگو اگه حرف بد بزنی دیگه باهات حرف نمی‌زنمو یک برگه براش درست کن وقتی ازش خوشحال ...

شاید باورت نشه اما با مشاورم که حرف زدم همینو می‌گفت

همین کارو میکنم مسخره می‌کنه اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست

دعا کن امسال بریم از پیششونخیلی سخته اینجوری برام پسرمم اونا رو میخاد از یک تایم به بعد باید بره پای ...

ان شالله به سلامتی یه خونه خوب میرتون بیاد 🩵

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥