سلام خانوما
من ی زن خانه دارم و شوهرم کارمند ولی هیچی از پولشو بهم نمیده خسیس منم خودم سود بانکی دارم اونو میگیرم درماه.خاستم بگم ک بهتون
پسرم ۴ سالشه میخام ببرمش کلاس ای مت (ریاضی) پسرم باهوش ولی خجالتی دوس دارم تو این جور کلاسها شرکت داشته باشه حداقل امسال .
ولی شوهرم کاملا مخالف حتی پسرم قرار امسال بره پیش ۱ ولی شوهرم بخاطر خساستش نمیذاره بره میگه اینا چیه درمیارن هرروز همون پیش دبستانیشو میره هنوز بچس.منم هر چی میگم ک بابا دولت خودش نمیدونه ک این بچس پیش ۱ گذاشته؟قبول نمیکنه
فقط بخاطر پول لعنتی.
ینی کلا زندگیمون جوری شده هردو بخاطر بچه مون موندنی شدیم تو زندگی از اول اختلاف داشتیم سر خسیسیش ولی درست نشد ک بدترم شده.ولی منم مادرم نمیخام بخاطر بچه ای ک از زندگی گوه ام بیرون نمیام پیشرفت نکنه چون دلیل موندنم و طلاق نگرفتنم پسرمه.نمیخام پیشرفت نکنه از هم سن و سالاش بخاطر خسیسی پدرش عقب بیوفته.
حالا تصمیم گرفتم فردا ببرمش با پول خودم ثبت نامش کنم ولی استرس دارم از اینک این بفهمه و داد و غال را بندازه چیکار کنم؟میخام هرطور شده پسرم بره حتی شده کلاس ورزشی.کارم درسته بنظرتون؟شما بودین چیکار میکردین؟هیچ عشقی هم بینمون نمونده اینو بگم.ولی نمیخام بخاطر پول لعنتی پسرم بمونه خونه