2777
2789
عنوان

کلاس بردن بچم

341 بازدید | 22 پست

سلام خانوما

من ی زن خانه دارم و شوهرم کارمند ولی هیچی از پولشو بهم نمیده خسیس منم خودم سود بانکی دارم اونو میگیرم درماه.خاستم بگم ک بهتون

پسرم ۴ سالشه میخام ببرمش کلاس ای مت (ریاضی) پسرم باهوش ولی خجالتی دوس دارم تو این جور کلاسها شرکت داشته باشه حداقل امسال .

ولی شوهرم کاملا مخالف حتی پسرم قرار امسال بره پیش ۱ ولی شوهرم بخاطر خساستش نمیذاره بره میگه اینا چیه درمیارن هرروز همون پیش دبستانیشو میره هنوز بچس.منم هر چی میگم ک بابا دولت خودش نمیدونه ک این بچس پیش ۱ گذاشته؟قبول نمیکنه

فقط بخاطر پول لعنتی.

ینی کلا زندگیمون جوری شده هردو بخاطر بچه مون موندنی شدیم تو زندگی از اول اختلاف داشتیم سر خسیسیش ولی درست نشد ک بدترم شده.ولی منم مادرم نمیخام بخاطر بچه ای ک از زندگی گوه ام بیرون نمیام پیشرفت نکنه چون دلیل موندنم و طلاق نگرفتنم پسرمه.نمیخام پیشرفت نکنه از هم سن و سالاش بخاطر خسیسی پدرش عقب بیوفته. 

حالا تصمیم گرفتم فردا ببرمش با پول خودم ثبت نامش کنم ولی استرس دارم از اینک این بفهمه و داد و غال را بندازه چیکار کنم؟میخام هرطور شده پسرم بره حتی شده کلاس ورزشی.کارم درسته بنظرتون؟شما بودین چیکار میکردین؟هیچ عشقی هم بینمون نمونده اینو بگم.ولی نمیخام بخاطر پول لعنتی پسرم بمونه خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ کردم میتونم بدون اجازه پدرش ثبت نامش کنم نوشته بله چون هنوز جدانشدیم حضانتش با هردومونه پس منم حق دارم

ولی نمیدونم چرا هیچ حقی وب من نمیدونه نمیخاد حقی داشته باشم لااقل در مورد پسرم

ولی استرسش کشته منو 

بابای من همون پیش دبستانی هم نذاشت بره داداشم ولی خب من رو ۵سال گذاشتن

بی خیال خواستم بگم همون کلاسم سر خساستش نمی خواد بره این هم یه بیماری هس مثل سرماخوردگی ولی برا زندگی مشترک سمه ببرش روانشناس گرچه میدونم به خاطر پول پیش اونم نمی ره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اره نمیره

تجربه مشترک داریم باید خودت کار کنی انتظارت رو از اون کم کن بهتر میشه کار دیگه ای نمیشه کرد تا بیمار خودش نخواد که درمان بشه غیر ممکنه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

قبل از ازدواج + دوره نامزدی ، چند وقت باهم در ارتباط بودین ؟

دوره نامزدی ۷ ماه قبلشم ک هیچی چون سنتی شد کاملا ولی تو نامزدی فهمیدم ک همش سر پول دعوا راه میندازه حتی تفریحاتمون خیلی ساده بودن اینارو فهمیدم ولی زرنگ بود زود باکرگیمو ازم گرفت و مادرم گف برنگرد

این همون کلاس

تصمیم خوبیه ، خیلی خوبه که یه مادر اگاهید و به فکر فراهم کردن زمینه های پرورش و رشد مهارت های کودکتون هستید

اما این اموزش ها و کلاس ها زمانی نتیجه بهتری دارند که توی خونه هم محیط امن و اروم باشه و اون مهارت ها تقویت بشه ، جدا از هر بحث و اختلافی که دارید شما و همسرتون یه نقطه مشترک دارید و اون فرزندتونه ، بابت این موضوع با همدیگه به تفاهم برسید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

تصمیم خوبیه ، خیلی خوبه که یه مادر اگاهید و به فکر فراهم کردن زمینه های پرورش و رشد مهارت های کودکتو ...

همش استرس اینو دارم بره فرداش پول ثبت نام بگیره و بگه دیگ بچم نمیاد اینجا و بیاد بهم ثابت کنه ک بچه بچه ی اونه و اختیارش دستش پدرشه و من زیادی رو دار شدم

همش استرس اینو دارم بره فرداش پول ثبت نام بگیره و بگه دیگ بچم نمیاد اینجا و بیاد بهم ثابت کنه ک بچه ...

توی فرصت مناسب باهاشون صحبت کنید ، سعی کنید موافقت ایشون رو جلب کنید ، هم این استرس از بین میره و هم کودکتون ارامش بیشتری پیدا میکنه

برای پرداخت شهریه هم صحبت کنید شاید قسط بندی کنند 🌹

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

این همون کلاس

برعکس شما من پول شوهرم میده من تنبلم ببرم چون سه تا هستند اوردن وبردنشان سخته برام صبح زود بیداربشم 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍