2777
2789
عنوان

همسرم وقتی با من قهره به بچمونم محل نمیده بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست
واقعا احساس میکنم خدا موقع آفرینش مردا یه تیکه از مغزشون رو بهشون نداد من عمیقا باور دارم توانایی ذه ...

اره ولی همیشه گفتن ضعیفه ...

خیلی ناراحتم برا جنس مونث 

از قدیم تا الان بدبختن

البته ی سریا موفقن و پا گذاشتن رو این فرهنگا 

واقعا بهشون افتخار میکنم ...

منم ادمی نیودم زیر بار حرف زور برم ولی خب چ کنم خانوادم پشتم نبودن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی همیشه گفتن ضعیفه ...خیلی ناراحتم برا جنس مونث از قدیم تا الان بدبختنالبته ی سریا موفقن و پا ...

میدونی اگر یکم توانایی تفکر عمیق داشتن متوجه میشدن اگر توی مرد جسمت قوی تره خب پسر چرا خدا باید زنی رو مکملت می آفرید که جسمی از تو ضعیف تره؟ خودت باید با یه دو دو تا چهارتا میفهمیدی پس اون زن توانایی های ذهنی داره که من ندارم. مردا عقلشون به چشمشون بود و زن زو ضعیف تر دیدن، به زندگی هم همینقدر سطحی نگاه میکنن 

برای همینه که برخی کارشناسان میگن نقش زن در خونه مثل نقش خورشید بر روی کره زمین است. 

اگر خورشید یه روز به زمین نتابه، همه چیز سرد و یخ میشه. 

نشاط و آرامش، مختل میشه وقتی که یه زن مشکلی براش پیش میاد یا ناراحتی داره....... 

کل خونواده تحت الشعاع قرار می گیره. 

ن بابا ما الان دو روزه قهریم و حتی طولانی ترم داشتیم

ن من دلش رو ندارم باهاش قهر بمونم این ۱۲ ساعت واسم ی عمر گذشته همیشه چ من مقصر باشم چ خودش دوتامون ی بهانه جور میکنیم برا آشتی ولی امروز ن من رفتم سمتش ن اون😒😪

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

میخواد ترو حرص بده اینجوری وگرنه دلش پر میزنه برای دخترت ولی میخواد ترو اذیت کنه ناراحتت کنه

ممکنه چون همیشه اینجور مواقع از هر راهی وارد میشه ک ازارم بده حتی اگ پای بچش وسط باشع

وقتی باهاش اوکی شدی بهش تذکر بده که رفتارش و با بچتون درست کنه مخصوصا که دختره و باباش اولین مرد زند ...

نمیفهمه چون لجبازه 

و مطمعنم سری بعد ک دعوا یا بخثی پیش اومد برا اینکه منو ببشتر ازار بده ببیشتز از قبل ب دخترم کم محلی میکنه

اخی طفلی بچه .بگو مگه از خونه بابام اوردمش نفهم . کاش اخلاقش دستت بود بعد ی طفل معصوما بدبخت میکردی ...

بس ک بیشعوره ، بازیگر خیلی خوبیه ،ما شش ماه رفت و امد داشتیم مشاوره رفتیم  همه چی اوکی بود 

بعد عقد یکم خودشو نشون داد بعد عروسی باز ی جور ذیگ و بعد بارداری و زایمان خوده واقعیشو نشون داد 

من نمیخاستم باردار شم از اعتمادم سو استفاده کرد و بدون هماهنگی باردار شدم 

و باز هم مرد ها انقدر ساده و احمقن که نمیدونن شاد کردن خانومشون به نفع خودشونه

هر چند که همه ی مردها اینگونه نیستند، اما 

خب همین مسائل رو هم زن های با درایت می تونن با رفتارشون آموزش بدن به مردها. 

کلا زن ها به نظرم پرورش دهنده ی مردها هستند. 

اول مادرها 

بعد هم همسرها 

حتی گاهی اوقات دختر خانوم ها 

به دلیل توانمندی های بسیار بالای زنان، گفته شده از دامان زن، مرد به معراج می رود....... 

برای همینه که برخی کارشناسان میگن نقش زن در خونه مثل نقش خورشید بر روی کره زمین است. اگر خورشید یه ر ...

ولی من هیچ وقت وقتی ناراحت بودم عکس العملی رو بچم انجام ندادم 

حتی الانم ک دلم خیلی غصه داره ولی بازم باهاش بازی میکنم و مثل قبلم 

ولی دلم داغونه

ن من دلش رو ندارم باهاش قهر بمونم این ۱۲ ساعت واسم ی عمر گذشته همیشه چ من مقصر باشم چ خودش دوتامون ی ...

من همسرم عادت داره من برم سمتش 

چون من کلا از قهر و جو سنگین بدم میاد 

الانم خیلی سخت دارم تحمل میکنم ک نرم برا اشتی 

با اینکه بار ها اون مقصر بوده و اک تاپیک هامو بخونی متوجه میشین

بس ک بیشعوره ، بازیگر خیلی خوبیه ،ما شش ماه رفت و امد داشتیم مشاوره رفتیم همه چی اوکی بود بعد عقد ی ...

بعدا باهاش حرف بزن یا ببرش مشاوره . بنظر من مشکل داره ک با بچه خودش ۶ ماهشه اینطور برخورد میکنه . اسی این ب بچه خودش اینطور رفتار میکنه تو کلاهتو قاضی کن واسه خودت . از خودگذشتگی نکن برا این مرد 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....