2777
2789
عنوان

همسرم وقتی با من قهره به بچمونم محل نمیده بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست
بعدا باهاش حرف بزن یا ببرش مشاوره . بنظر من مشکل داره ک با بچه خودش ۶ ماهشه اینطور برخورد میکنه . اس ...

اره دیگ بهم ثابت شده ک به بچه خودشم رحم نداره...

ببین من باردار بودم منو زد ، شکممو گرفتم ک نزنه 

بارها تو بارداری حرصم داد حتی الانم ک شیر میدم چند نفری بهش گفتن خانمتو حرص نده ک بچت شیر حرص نخوره 

ولی اصلا براش مهم نیست ...

فکر میکردم اگ بچه بیاد حضور فیزیکی داشته باشه فرق میکنه ولی ن بازم همون اشغالع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه همسرت توی اون لحظه ذهنش درگیر مسائل دیگه باشه یا احساساتش تحت تاثیر قهر با تو باشه. وقتی آدم قهره، گاهی ناخودآگاه با همه هم سرد میشه. احتمالا از بچه هم کم توجهی کرده چون حواسش جلب نشده. باید باهاش حرف بزنی تا بفهمی دقیقاً چه حالتی داشته.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ممکنه همسرت توی اون لحظه ذهنش درگیر مسائل دیگه باشه یا احساساتش تحت تاثیر قهر با تو باشه. وقتی آدم ق ...

ممکنه ، ولی نمیشه باهاش صحبت کرد چون دفعه بعد ک بحثی پیش بیاد برا اینکه منو ازار بده بدتر محلش نمیده و من دلم برای بچم میسوزع

من همسرم عادت داره من برم سمتش چون من کلا از قهر و جو سنگین بدم میاد الانم خیلی سخت دارم تحمل میکنم ...

ان شاالله ک زود آشتی میکنید و میاد برا منت کشی و استی کنون

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

اره دیگ بهم ثابت شده ک به بچه خودشم رحم نداره...ببین من باردار بودم منو زد ، شکممو گرفتم ک نزنه باره ...

ببین الانم هرچی بخای اینا را بگی اصلا حالت خودت بدتر میشع . من قشنگ درکت کردم شوهر اجی منم کم نداره از شوهرت . ولی با مشاور پیش برو چون این ادم ها اصلا تغییر نمیکنن حداقل یاد بگیر تو چیکار کنی در مقابلش ‌ 

هرکی ی مشکلی داره بخدا . منم یجور دیگه .... منم ۱۰ ساله عروسی کردم بچه نیاوردم سر همین اخلاق ها و رفتارهای هم خودم هم شوهرم . واقعا از ته دلم خیلی کم پیش اومده این حالم ک دلم دختر میخاد ولی بعد میبینم همون خوبه من بچه ندارم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ولی من هیچ وقت وقتی ناراحت بودم عکس العملی رو بچم انجام ندادم حتی الانم ک دلم خیلی غصه داره ولی بازم ...

خب شما خورشید خونه هستی عزیزم. 

به نظرم قهر و سکوت طولانی مدت، نتیجه ی جالب و مؤثری نداره در بیشتر مواقع. 

هر مشکل و ناراحتی وجود داره بشینید دوستانه و عاشقانه و بالغانه با هم صحبت کنید........ 

حتی اگر بارها به نتیجه خوبی نرسیدید با صحبت کردن، اما  در بطن و عمق همین صحبت های بی نتیجه، باز هم یه نتیجه ی خوب پنهان وجود داره که خودتون آگاه نیستید بهش. 

کلا هر موقع فاصله و کدورت و تنش ایجاد میشه داخل منزل تون، اسفند و کندر دود کن، بعدش آیه الکرسی و چهار قل و سوره انشراح رو بخون، خیلی مؤثره. 

البته که تمام سوره های قرآن، سرتاسر نور و رحمت و برکت است. 

هر چند که همه ی مردها اینگونه نیستند، اما خب همین مسائل رو هم زن های با درایت می تونن با رفتارشون آم ...

ناراحتی ما از اینه که چرا ما همیشه باید یاد بدیم؟ پرورش بدیم و بعد در نهایت اون مرد وقتی به جایی رسید خودش رو قهرمان بدونه

ممکنه ، ولی نمیشه باهاش صحبت کرد چون دفعه بعد ک بحثی پیش بیاد برا اینکه منو ازار بده بدتر محلش نمیده ...

واضح نگو . مثلا بگو فلانی من دیدم رو بچه اینطوری جا خوردم بعد دیدم با وجودی ک فامیلی تو روشه و حست بهش اینه منم تصمیم گرفتم در مقابل همه خانوادم تو و بچه هم مثل تو باشم دیگه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ناراحتی ما از اینه که چرا ما همیشه باید یاد بدیم؟ پرورش بدیم و بعد در نهایت اون مرد وقتی به جایی رسی ...

خب بخاطر اینکه خودت داری میگی مغز زن ها بیشتر می فهمه. 

هر چی که فهم و توانایی بیشتر باشه، مسئولیت بیشتر میشه از یه جهاتی. 

اره دیگ بهم ثابت شده ک به بچه خودشم رحم نداره...ببین من باردار بودم منو زد ، شکممو گرفتم ک نزنه باره ...

ای واای عزیزم. 

خب اینها خیلی مسائل مهمی هستند که حتماً باید با مشاور کاربلد در میون بگذاری. 

من فکر نمی کردم مشکلات تون این مدلی باشه. 

خب ایشون دست بزن داره متأسفانه.