یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی باهاش اوکی شدی بهش تذکر بده که رفتارش و با بچتون درست کنه مخصوصا که دختره و باباش اولین مرد زندگیشِ اونو نباید قاطی قهر و دعواتون کنید.
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
واقعا احساس میکنم خدا موقع آفرینش مردا یه تیکه از مغزشون رو بهشون نداد
من عمیقا باور دارم توانایی ذهنی مردا پایین تر از خانوماست. خانوما خیلی ویزا رو بیشتر درک میکنن که آقایون از درکشون عاجزن، حتی علت حساس و زود رنج بودن خانوما هم همینه. متاسفانه مغزشون بیشتر از اقایون کار میکنه