2777
2789

دخترم شش ماهشه 

وقتی از کار اومد انقدر بچم نگاهش مبکرد و دستاشو باز میکرد ولی بیخیال نشسته بود با گوشی ور میرفت 

اخز سر یکم بغل کرد ک سر جمع ده دقیقه نشد 

بعدم رفت خابید 

در صورتی قبلا از در ک میومد سلام میکرد کلی بغل و قربون صدقش میره بعد میرف با گوشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای منم قبلا اینجوری بود الان با ما حرف میزنه وقتی قهرن ولی به مامانم محل نمیده انقدر دلم میخواست ...

فکر کنم اینده هم بچه من حرف شما رو بزنه 

متاسفانه ماهم همش دعوا داریم 

و من نمیخاستم بچه دار شم ولی ...

منم امشب بد از ۱۱سال زندگی اولین باره ک قهرمون انقد طولانی شده همیشه یکی دوساعته تموم میشد 

امروز ن من کوتاه اومدم ن همسرم نزدیک۱۲ساعته ک باهم حرف نزدیم 

دلم تنگ شده براش

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

وقتی باهاش اوکی شدی بهش تذکر بده که رفتارش و با بچتون درست کنه مخصوصا که دختره و باباش اولین مرد زندگیشِ اونو نباید قاطی قهر و دعواتون کنید.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

خیلی دلم سوخت برا بچم شش ماهشه ولی خیره شده بود بهس و ذوق میکرد و دستاشو باز میکرد ...

اخی طفلی بچه .

بگو مگه از خونه بابام اوردمش نفهم . کاش اخلاقش دستت بود بعد ی طفل معصوما بدبخت میکردی . این پدر نمیشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

واقعا احساس میکنم خدا موقع آفرینش مردا یه تیکه از مغزشون رو بهشون نداد 

من عمیقا باور دارم توانایی ذهنی مردا پایین تر از خانوماست. خانوما خیلی ویزا رو بیشتر درک میکنن که آقایون از درکشون عاجزن، حتی علت حساس و زود رنج بودن خانوما هم همینه. متاسفانه مغزشون بیشتر از اقایون کار میکنه

خب بچت دختره و شاید فکرمیکنه یکیه شبیه مادرش وباتو که قهر میکنه به اونم محل نمیگذاره

ینی انقدر زود تغییر مود میده 

وقتی ک با من خوبه با اونم خوبه وقتی با من بده با اونم بده

خب پیش خودش نمیک این بچه چ گناهی داره اینم از گوشت و پوست و خون خودمه