2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قند و چربی رو خیلیییی محدود کن و همزمان حرکات کمر رو برو و ۳۰ دقیقه در روز پیاده روی کن

جواب میده؟

میترسم سینه و باسنمو سرش ازدست بدم باز این لعنتیا باشن سرجاشون

جواب میده؟میترسم سینه و باسنمو سرش ازدست بدم باز این لعنتیا باشن سرجاشون

سلام عزیز

من پیام دادم نمیدونم چرا براتون نیومده

آره حتما جواب میگیرین

به هر رژیمی اعتماد نکنین، طبیعی وزنتونو پایین بیارین

توی اینستاگرام من فقط به دکتر محمدپور مطمئنم چون با دلیل پزشکی طرز رژیم گرفتن رو توضیح میده و شما با شرایط خودتون انتخاب می کنین چی بخورین و چی نخورین

من خودم صبح ناشتا آب ولرم میخورم یه لیوان

بعد صبحونه میخورم بدون قند و شکر

و قبل اینکه سیر بشم دست از غذا میکشم و نمیخورم

و نکاتی که توی پست قبل بهتون گفتم واقعا جواب میگیرین

سلامت و شاد باشین

اگه مشکل ستون فقرات ندارید فقددد حلقه هولاهوپ اونم روزی ۱۰ دقیقه چربی پهلو خیلی سمجه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

از این ژله‌ای لاغری بزن سلفون بکش ورزش کنطب سنتی بهتر جواب میده برای لاغری

فقد باعث از دست رفتن آب بدن میشه بعدن سری برمیگرده اصلا اصولی و درست نیس

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اگه مشکل ستون فقرات ندارید فقددد حلقه هولاهوپ اونم روزی ۱۰ دقیقه چربی پهلو خیلی سمجه

اره حلقه عالیه حیف میگن افتادگی رحم میاره من سر همین ترسیدم دیگه نزدم وگرنه یه هفته بزنی ساعت شنی میشی

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

یادمه مربیم میگف اگه خودت لاغری و شکم پهلو داری ینی نون زیاد میخوری

من اخه کمبود وزنم داشته باشم پهلوهام ب نسبت هیکلم بیشتره

نمیدونم والا شاید حرفش درست بود ولی از نون دیگ نمیشه گذشت منو چیز دیگه سیر نمیکنه

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

اره حلقه عالیه حیف میگن افتادگی رحم میاره من سر همین ترسیدم دیگه نزدم وگرنه یه هفته بزنی ساعت شنی می ...

نه اگه اصولی بزنی افتادگی رحمم نمیاره واقعا تنها راهی که جواب میده برا پهلوها همین حلقش