2777
2789

خیلی اذیتم کردن خانواده مامانم معتاده بابام فوت کرده  و خیلی چیزای دیگه شرایط چند ساله خیلی افتضاح

به سرم زده با پسر داییم ازدواج کنم رابطه عاطفی ای چیزی بینمون نیست اصلا

با خانواده درمیون گذاشتیم خاله هام اینا میگن پشیمون میشی ..

با خودش هم نشستیم منطقی صحبت کردیم فقط تنها مشکل رضایت مامانمه فعلا اونم قانعش میکنیم

هرجور فکر کردم بنظرم بهترین راه همینه حداقل از فرار یا خودکشی اینا بهتره

مغزم دیگه نمی‌کشه توان ندارم دیگه

پسره 19 سالشه

یعنی خودت به پسره پیشنهاد بدی؟

خیلی خیلی خیلی زوده برای هردوتون.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکن دختر خودتو میندازی توی چاه

پسر ۱۹ ساله چی میفهمه اخه که بخواد مسئولیت زندگی به عهده بگیره

بکوب درس بخون کنکور بده برو شهر دیگه راحت میشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

جای این کارا یا درست رو بخون یا فن هنری یاد بگیر چند ساله دیگه به جایی برسی بتونی ازدواج خوب کنی اگه با این پسر کم سن که نه سربازی نه شغل نه سرمایه اینجور ازدواج کنی فردا کلا بدبخت میشی اینو چند بار بخون یادت بمونه 

یعنی خودت به پسره پیشنهاد بدی؟خیلی خیلی خیلی زوده برای هردوتون.

پسره اونجوری نیستش پسر صاف ساده ایه بهش غیر مستقیم گفتم فهمید منطقی صحبت کردیم موافق بود اونم

نمیدونم تو شرایطت نیستم ولی خیلی سنت پایینه.. پسر خوبیه؟ خانوادش خوبن باهات؟ یه وقت بیشتر اذیت نشی، ...

اره پسر خوبيه صاف سادس دلش پاکه 

خانوادش باباش ک فوت کرده مامانش هم پیداش نیست ولی مامانش تا وقتی بود رابطم با مامانش خیلی خوب بودش 

پسره اونجوری نیستش پسر صاف ساده ایه بهش غیر مستقیم گفتم فهمید منطقی صحبت کردیم موافق بود اونم

خودتو درگیر ازدواج نکن

الان ۱ مشکل داری ، فردا ۱۰ مشکل میشه

شما الان باید درس بخونی

فقط درس

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..