2777
2789

مطمئن و بهترین کاروان ها برای حج و زیارت هستن. خیالت بابت شون راحته. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برای خودت چرا نمیری

ما سه سال پیش رفتیم با هواپیما اول بغداد بعدش از اونجا با یه راننده دوست شدیم ما رو برد کربلا و نجف آخرم رفتیم اربیل

هم زیارت کردیم و هم تفریح خیلی هم خوش گذشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر من دوست دارم فرهنگیان قبول بشم و اولین حقوقم رو کمک هزینه بزارم که سه نفر رو که تا حالا کربلا ن ...

انشالله

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

از چه لحاظ آخه یه سری آزادی های هم اونجا شنیدم هس

اسمی آزاد بود

ولی مثلا با شلوارک میرفتی بیرون همه مردا بهت زل میزدن

هنوز فرهنگسازی نشده

ولی از نظر لوکس بودن واقعا آدم یاد دوبی و دوحه میوفته

اسمی آزاد بودولی مثلا با شلوارک میرفتی بیرون همه مردا بهت زل میزدنهنوز فرهنگسازی نشدهولی از نظر لوکس ...

ایول آره کم کم جامیفته

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه