2777
2789
عنوان

بی ادبی پسرم و رفتار شوهرم

776 بازدید | 33 پست

پسرم ۱۱ سالشه تازگیا خیلی حساس شده ،تو روم می ایسته ،جواب سوال میکنه ،امروز سر ی بحثی ی مشت زد تو دستم ،جا خوردم ،خیلی بچه آروم و مهربونی بود کلا اخلاقش داره عوض میشه 

از بحث فراریه می گه ولم کن خیلی گیر میدی,چندبار تکرار نکن 

اونوقت شوهرم بجا اینکه چیزی بهش بگه پوزخند میزنه میگه نتیجه کارای خودته من دخالت نمیکنم ،اینجا با شوهرمم بحثم شد ،کلا اصلا کاری ب کار رفتار بچه ها ،نیازشون، هیچی نداره ،فکر میکنه همینکه خرجشون کنه و مهربون باشه کافیه 

کلا تربیت بچه رو انداخته رو من 

بدم میاد وقتی بچه ها با من بحث می‌کنند خودشو خوبه میکنه صداشون میزنه برن پیشش و کلا منو سنگ رو یخ میکنه 

بچه هم فهمیده جلو باباش هرچی بگه و بکنه پشت من نیست داره بد میشه رفتاراش 

خستم خسته، شوهرای شما چطورین

من بابام دقیقا همینطوریه 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بچم نوزاده،ولی رفتار درست اینه زن و مرد تو یه تیم باشن توی تربیت بچه،اگه هم دیدی اینطوره سر به سر پسرت نذار باهاش جدی رفتار کن ،نذار به بحث بکشه که از کوره در بره بزنتت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

عزیزممم نوجوون های این دوره تقریبا خیلی بیشتر از نسل های قبل کم حوصله تر و مغرورترن متاسفانه فقط باید دوستانه پیش رفت باهاشون🥲

شما هم مادری خدا قوت بده مادر پسر بودن واقعا سخته 🤗

ولی اگه به ورزش علاقه داره بزارش فوتبال یا حتی شنا سرگرم بشه و ببین به چه چیزایی علاقه داره

شوهر من در مقابل اینجور رفتارها.یا بی احترامی ب بزرگترها

حرفی ک درست نیست حالا درمورد هر کی باشه....

ب شدت واکنش نشون میده 

و هر وقت بچها با اینکه کوچیکن درمورد من گاهی دهن کجی میکنن ...سریع جلوشون حق ب جانب میده و طرف منو میگیره.

منم اکثرا سعی میکنم مثل خودش عمل کنم

اینجور بچهها میدونن مادر وپدر تو ی تیم هستند و سواستفاده نمیکنن.

مخصوصن بچها تو سن نووجونی و بلوغ خیلی باهاشون باید سروکله بزنیم تا کم کم راه بیان

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

پسرها تا شروع  دوره راهنمایی در مدرسه خیلی مطیع مادر هستند ولی به خاطر تغییر هورمونی و رفتار همکلاسی ها ،کمی پرخاشگر میشن و چون با مامانشون راحت تر هستند،این رفتارها را با مادرشون به راحتی انجام میدن

میتونی از مشاور کمک بگیری ،شوهر منم نه تنها دخالت نمی کرد ،میگفت به بچه گیر نده و باهاش میگفت می خندید