2777
2789
عنوان

مراقبت از مادربزرگ همسر

225 بازدید | 22 پست

بچه ها بیایین راه کار بدین چطوری خودمو از این وضعیت نکبت نجات بدم

مادر بزرگ همسرم ۷۰ سالشه شرایطش هم خاصه کلا باید تشک پهن کنم وسط هال مدام درازکش هست سکته هم کرده باید سرویس ببرم حموم ببرم تلویزیون و سرو صدا نباشه که سردرد میشه....قسمت سوزش اینجاست اندازه یه ایل زاییده ولی باید من مراقبت کنم که میشم عروس دخترش

الان یه ماهه اینجاست حتما باید زنگ بزنم به خاله ها یا دایی ها که بیان ببرن خودشون عقلشون نمیرسه

یه دختر دارم تا نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید از اول قبول میکردیحالا م دیر نشده رک بگو ببخشید من شرایط نگهداری ندارم

اومد مهمونی دیگه نرفت....یه جورایی جاگذاشتن نبردن

یه دختر دارم تا نداره
واااااا از اول چرا این کار رو کردی

همش تقصیر شوهرمه چون مادرش فوت شده خیلی هوایی مادربزرگش رو میکنه ...منم گفتم یکی دو روز باشه ولی الان یه ماهه موندگار شده

واقعا کم اوردم

یه دختر دارم تا نداره
اومد مهمونی دیگه نرفت....یه جورایی جاگذاشتن نبردن

عجب رویی دارند

من شوهرم تو این چیزا خیلی رک ه مستقیم حرفش و میزنه 

به مادرشوهرت زنگ بزن یا بگو شوهرت بگه بگو ببخشید من دیگه امکان پذیرایی از مادرتون و ندارم حالا یا خودتون یا خواهربرادراتون بیایین ببریدش

جالبه وقتی قوم شوهر بهشون نیاز داری نیستن

بچه ت کوچیکه چون  بچه عروس ه نگه هم نمی‌دارند

اما توقع زیاد دارن

پسرها و دخترای خودش کجان

همینو بگو ۵تا دایی ۶ تا خاله دارن انگار نه انگار یه ماهه اینجاست نمیگن چطوری حموم سرویسش رو انجام میده ...

یه دختر دارم تا نداره

وا ! چقدر پرو هستن یک ماااااااه؟ 

همین فردا برش دار بکنش تو ماشین ببرش خونه مادرشوهرت بگو چطوری دلتون براش تنگ نمیشه دلش هوای شمارو کرده خیلی غمگین و ناراحته .منم کار و زندگی  دارم نمی‌رسم بهش 

همینو بگو ۵تا دایی ۶ تا خاله دارن انگار نه انگار یه ماهه اینجاست نمیگن چطوری حموم سرویسش رو انجام می ...

یک ماه خیلی تااینجا هم محبت کردی به همسرت بگو به مادرش بگه بیان ببرن بچه نداری کلاسی باشگاهی برو بگووقت ندارم