2777
2789
عنوان

مراقبت از مادربزرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست
عجب رویی دارندمن شوهرم تو این چیزا خیلی رک ه مستقیم حرفش و میزنه به مادرشوهرت زنگ بزن یا بگو شوهرت ب ...

همین شوهرم منو تو این دردسر انداخت ...مادرشوهرم فوت کرده....اینم بگم برنج و اینا نمیخوره همیشه باید براش سوپ بذارم ...نمیزاره دخترم کوچکترین حرکتی بکنه میگه سرم درد میکنه چون سکته کرده خیلی واضح هم نمیتونه حرف بزنه کلی جیغ و داد میکنه

یه دختر دارم تا نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین شوهرم منو تو این دردسر انداخت ...مادرشوهرم فوت کرده....اینم بگم برنج و اینا نمیخوره همیشه باید ...

ای بابا

خودت زنگ بزن به خاله یا دایی شوهرت بگو من با بچه کوچیک دیگه توانایی پذیرایی از ایشون و ندارم لطفا شما زحمتش و خودتون بکشید

تعارف نکن

باور کن اذیت میشی

هیچکس م نمیگه دستت درد نکنه

عروس واقعا تو این شرایط هیچ وظیفه ایی نداره

ای باباخودت زنگ بزن به خاله یا دایی شوهرت بگو من با بچه کوچیک دیگه توانایی پذیرایی از ایشون و ندارم ...

خیلی کم رو هستم ....همسرم میگه این هفته رو هم تحمل کن اگه خبری نشد آخر هفته با خاله ها هماهنگ میکنم یکی بیاد ببره

ولی همین یه هفته هم دیگه تحمل نداره سه روزه نمیتونم غذا بخورم احتیاج به حموم داره خودمم پریودم نمیتونم ببرمش...دیگه بو خونمو ورداشته...😭😭😭😭

یه دختر دارم تا نداره
سلام عزيزم ببخشيش اينجا مسيج گذاشتم يه جا نوشته بودين ديسك شماره ٤.٥ نمسرتون بيرون زده و ديهيدراته ه ...

سلام نه عمل نکردن با استخر رفتن و استراحت و رفتن پیش دکتر حسن آبادی مشهد خوب شدن

یه دختر دارم تا نداره
سلام نه عمل نکردن با استخر رفتن و استراحت و رفتن پیش دکتر حسن آبادی مشهد خوب شدن

فيزيوتراپي انجام ندادن؟ چقدر زمان برد تا خوب بشه گلم من شيراز هستم دسترسي به دكتري كه شما گفتي ندارم 

فيزيوتراپي انجام ندادن؟ چقدر زمان برد تا خوب بشه گلم من شيراز هستم دسترسي به دكتري كه شما گفتي ندارم

ماساژ و طب سوزنی رفتن ولی تاثیری نداشت...فقط استخر و استراحت اونم نه اینکه سرکار نره قبلا باشگاه می‌رفت دیگه نرفت و کار سنگین انجام نداد موقع رانندگی بشدت اذیت میشد و پاش خواب میرفت ...دو سه ماهی طول کشید ..

قرص اوکلدین و گاباتین از بقیه داروها بهتر جواب داد

خواهرم سر یه شوخی مدت ها درگیر کمردرد بود اصلا نمی تونست راه بره زیر بار عمل نرفت با استراحت و همین قرص اوکلدین خوب شد

یه دختر دارم تا نداره