2777
2789
عنوان

بنظرتون قبول میشم

122 بازدید | 8 پست

برای ازمون نمونه و تیزهوشان درسا رو چند درصد بزنی قبولی؟؟

من عمومیارو خوب زدم قران و مطالعات و عربی ۴۰ درصد به بالا ادبیات ۶۰ درصد علوم ۳۰ درصد ریاضی اصلا نتونستم بزنم صفر

بنظرتون امیدی هست قبول شم؟؟

هوش چیکار کردی 

منم ازمون دادم 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۹تا درست زدم ۵ تا اشتباهتو چی خوب دادی؟

من چک نکردم دلشو نداشتم

منم هوش ۱۴ تا زدم ، امسال سخت تر از سالای پیش بود

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

۱۹تا درست زدم ۵ تا اشتباهتو چی خوب دادی؟

۱۹ تا درست زدی؟ عالیه ک فکر کردم نوشتی ۹ تا

خوبه اگه رقابت پیشتون زیاد نیست سمپاد قبولی ایشالا

۱۹ تا درست زدی؟ عالیه ک فکر کردم نوشتی ۹ تاخوبه اگه رقابت پیشتون زیاد نیست سمپاد قبولی ایشالا

من به نمونه ام راضیم😂

تو نمونه استعداد تحصیلی مهم تره برا همون فک نکنم قبول شم