2777
2789
عنوان

من می‌خوام زندگی شروع کنم

218 بازدید | 26 پست

من دیشب تایپکت زدم گفتم من ۲۶سالمه لیسانس حسابداری دارم خدمتم تازه تموم شده ولی تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم به دلیل طرز فکری که داشتم....بعد پرسیدم راسته که میگن اونایی که رابطه ندارن ازدواج موفقی دارن ؟همه گفتم نه....واقعا جای تعجب داره یعنی اگه با احساس دختر مردم بازی نکنی ازدواج موفقی نداری؟یا نری تو رابطه ازدواج موفق نداری؟ خیلی عجیب بود برام بعد اکثریت هم اینو قبول نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

این دوره‌زمونه اکثر دخترایی ک با هفتاد و هفت تا پسرن آخرش ازدواج خیلی بهتری دارن

ولی خب من ب پشممم نیست

ک چی مثلا انگار با ازدواج چ گلی میزنن ب سرشون 

اتفاقا بهتر

کلا ازدواج نمیکنم

الان کاری به موضوع تاپیک ندارم یه سوالی ذهنمو درگیر کرد شما که اقا هستین چرا پروفتون خانومه

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

برای ما دخترا عجیب تر اینه که پسری تا ۲۶ سالگی وارد رابطه نشده و کسیو دوست نداشته

الان کاری به موضوع تاپیک ندارم یه سوالی ذهنمو درگیر کرد شما که اقا هستین شما پروفتون خانومه

از عجایب نی نی سایته دیگه😆

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

خب داداش حتما باید رابطه بری 

اکه نری یهو میری با دختره و بعد ازدواج و بچه ها بفهمی بدرد هم نمیخورین دیره

ولی به نظر من برو تو به رابطه سالم نه تاکسیک مثل من الان ۲ ساله با دوست پسرم هستم شاید همینطوری پیش بریم ازدواج کنی بعد اینکه دیپلم گرفتم

از عجایب نی نی سایته دیگه😆

بخدا اول فکر کردم خانومه بعد دیدم نوشته خدمتم بعد رفتم نگاه کردم دیدم زده اقا    

صرفا که اینجوری نمیشه قضاوت کرد ولی من خودم پسر با تجربه و کاربلد و ترجیح میدم تا پسری که من و نمیفهمه و همه چیو باید بهش یاد داد و تجربه ای نداره 

ولی خیلیام هستن که ترجیح میدن پسره هم مثل خودشون به قولی "پاک" باشه و تا قبل از اونها وارد رابطه ای نشده باشه

لاااایک نکنننن😤