2777
2789
عنوان

من می‌خوام زندگی شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

این که دیشب چی تاپیک زدید را من نمی‌دونم فقط اینکه اگر واقعا پسری هستید که تاالان با هیچ کسی نبودید مطمئن باش ی دختری گیرت میاد برای زندگی که شما نفر اول زندگیش هستید این را با خدا معامله کن ن با نی نی سایت اینجا در این مورد ها صحبت کنی صد تا حرف بار آدم میکنن

اما کلا من اعتقاد دارم زندگی توی این موارد ی گردش گردی داره شوخی بردار نیست ...خلاصه که بزار فقط ی نفر عشق زندگیت باشه وبا همون ی نفر خاطره بساز سالهای بعد به خودت افتخار میکنی...

بعداً میفهمی من چی میگم

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت می‌کنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمی‌ترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما می‌پنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم

آخه میدونی نود درصد تاپیکات اینه ک بچه ی خوبی هستی و تاحالا با خانمی هم صحبت نشدی مجازی ولی با خانما ...

من اینجا واس گفت گو نیومدم به خدا فقط  گفتم شاید کسی چیزی بلد باشه در اختیارم بزارم همین

سلام این که دیشب چی تاپیک زدید را من نمی‌دونم فقط اینکه اگر واقعا پسری هستید که تاالان با هیچ کسی نب ...

خدا حفظتون کنه....واقعا ناراحتم کردن با قضاوتاشون امشب....خیلی لطف کردید شما

نه والله...بعد میگن اومدم اینجا واس گفت گو...خیلی ناراحت شدم واقعا

نمیدونم حق داری شنا شاید نتونی حضوری با خانمی ارتباط بگیری اومدی این سایت که خانما رو بیشتر بشناسی شاید بتونی باهاشون ارتباط بگیری ولی خب همون محل کارت و.. ببین دختر خوب میتونی واسه خودت در نظر بگیری و باهاش کم کم سر صحبت باز کن و.

نمیدونم حق داری شنا شاید نتونی حضوری با خانمی ارتباط بگیری اومدی این سایت که خانما رو بیشتر بشناسی ش ...

من کارم املاکه ...بعد اومدنم هم اینجا فقط به خاطر این بود گفتم شاید یکی بتونه راهنماییم کنه

نمیدونم حق داری شنا شاید نتونی حضوری با خانمی ارتباط بگیری اومدی این سایت که خانما رو بیشتر بشناسی ش ...

میدونید یه بدی دیگه هم که داره چیه؟مثلا همه فکر میکنن اگه کسی مثل من بیاد سوالی مطرح کنه یه ضعفی داره یا قیافه بده یا مشکل جسمی داره یا روانی....درحالی که اینطوری نیس فقط چون با خانواده خودم خجالت میکشم اومدم اینجا همین

نه، این حرفا کلیشه است. ازدواج موفق به چیزهای دیگه‌ای بستگی داره، نه اینکه رابطه قبل ازدواج داشته باشی یا نه. مهم اینه که با خودت راحت باشی، احساساتت رو درست بشناسی و تو رابطه‌های بعدی رشد کنی. کسی که یه عمر با خودش درگیری نداره، می‌تونه خیلی موفق‌تر وارد رابطه بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!