2777
2789

بچه ها من خودم کلی برنامه و هدف و کار دارم که باید انجام بدم و همین الانشم کلی دیر شده ولی همششش دنبال اینم که یه کاری کنم شوهرم توی کارش پیشرفت کنه ، درآمدش بالا بره ، تبلیغ کارشو کنم تا پول بیشتری در بیاره ... همش واسه کارش برنامه ریزی میکنم حتی مثلا میگم برم یه سری دوره ها رو یاد بگیرم به خاطرش ...

اصلا نمیدونممم چرا اینجوریممم

صد بار هم کاری کرده که با خودم گفتم من غلط کنم اصلا به این کاری داشته باشم ولی بازم درس عبرت نشده 

اصلا از وقتی ازدواج کردم خودمو دارم فدای همسرم میکنم

و واقعا این موضوع دو طرفه نیست و واسه همین هم هست که دارم خیلی اذیت میشم ...

لطفا راهکاری بدید تا بتونم از این عادت مسخره دست بکشم و به خودم فکر کنم ... خسته شدم از این آدمی که بهش تبدیل شدم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حوصله ای داریمن به فکر خودمم😁

من ولی همش به فکر کار اونم 

حتی با اینکه شدیدا دوست دارم خودم مستقل باشم و پول در بیارم ولی ثانیه ای برای خودم کاری نمیکنم 🥴

خود همسرم خیلی سعی میکنه که پیشرفت کنه و روز به روز داره موفق تر میشه چون کمالگراس

بخاطر همین من اصلا یه این موضوع فکر نمیکنم و تمرکزم رو خودمه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

وقتی قد یا هیکل یا تیپ پسرا براتون مهمه ولی بعدش متوجه میشین نه خیلی چیزای بدتر داشت ک تو دوره آشنایی ندیدن وقتی ک دیگه دیر شده و ازدواج کردین میفهمین اینا ملاک های خوبی نبودن

پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز...

احتمالا طرحواره ایثار داری خودتو فدای کساییکه دوسشون داری میکنی منم دارم اما کمترش کردم همیشه به خودم میگم خودمم به اندازه کافی مهمم توام بگو اگه خودم بالا برم شوهرمم بالا میاد اما اگه پایبن بمونم اونم پایین میمونه حتی منتم میزاره 

رو خودت تمرکزتو بیشتر کن و برا خودت بیشتر وقت بگذرون مثلا فشیال کن باشگاه برو کتاب بخون کم کم اوکی میشی میتونی از مشاورم کمک بگیری