2777
2789
عنوان

برم حوزه یا پیام نور

162 بازدید | 23 پست

من یه مدت خیلی مذهبی بودم واسه همین رفتم حوزه بعد اولین بچم بدنیا اومد دیگه نرفتم نصفه نیمه ولش کردم.

حالا به سرم زده ادامه بدم مدرک لیسانس یا پایه دو حوزه رو بگیرم.

بنظرتون کدومش بهتره؟

برم دیپلم نظری بگیرم ( چون مدرکم کاردانشه 🤮) بعد برم پیام نور ثبت نام کنم و بخونم لیسانس بگیرم و آزمون بدم برای معلمی؟

یا

برم بقیه حوزه رو ادامه بدم و مدرک پایه دو بگیرم و آزمون بدم برای معلمی؟

(البته من آرزوم برنامه نویس شدنه ولی...)

خسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چی می دن مال پول زیاد و رده های شغلی بالا می رن حوزه دیگه 😃

طرز فکرت اشتباهه چون حوزوی زیاد دیدم میگم کاملا اشتباه میکنی... اونایی که میبینی بخاطر پارتی بازیه نه نوع مدرکشون

خسته

مذهب تو از زندگیت و از تحصیلات جدا کن.اینا هیچ ربطی بهم ندارن هر چن دو لت دوست داره همه چیزا رو بچسب ...

متاسفانه کسی جدا نمی کنه کسی مذهبی باشه قران وکتاب های نهج البلاغه و سجادیه رو می خونه ،اگه حوزه درس دین می داد که وضع کشور ما این نبود ،  مردم بلد شدن اگه بخوان شغل بگیرن تشریف ببرن حوزه ،دین خراب کنن 

مذهب تو از زندگیت و از تحصیلات جدا کن.اینا هیچ ربطی بهم ندارن هر چن دو لت دوست داره همه چیزا رو بچسب ...

چه ربطی داشت خداوکیلی...

گفتم مدرک حوزه رو بگیرم برای معلمی... معلم دبستان

من بحثم سر شغله.

خسته

چه ربطی داشت خداوکیلی...گفتم مدرک حوزه رو بگیرم برای معلمی... معلم دبستانمن بحثم سر شغله.

معلم پیمانی میشه واسه حوزه وی ولی فک کنم پیام نور یا ازاد بخونی بهتره برات

پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز...