2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
طفلی پس چقد سختی کشیده الان در آرامشه یا هنوز بابات براش بده؟

اره طفلک مامان من خیییلی سختی کشیده فقط به خاطر ما تحمل کرده...الانم باهم مثل یه همخونه ان دیگه براش مهم نیس بابام فقط با ما خوش میگذرونه و چون به بابام زیاد محل نمیدیم ارومیم...وگرنه همونه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشم و داداشم همکاری نمیکنن فکر میکنن ابروشون میره چون پای زنش در میونه 

والا نمیدانم چی بگم  اما همکاری اونها لازم نیست خودت میتونی نتهایی اقدام کنی .خودت هم در خواست طلاق نده اگه شوهره بفهمه مهریه ات را نمی‌ده اذیت می‌کنه .مهریه ات را گرفتی یه خونه کوچولو ارزون برای خودت بخر که امنیت داشته باشی و اجاره خانه ندی 

اره بابام تقریبا ۳۰ سال با مامانم تفاوت سنی داشت

الهی بمیرم اون تاپیک تو خوندم خیلی دلم برات سوخت مادرت خیلی بدجنس و بد ذات بود حالا هم شوهرت بد از آب در اومد ولی مستقل باش منم برات دعا می کنم به آرامش برسی تو میتونی برای خودت زندگی خوبی درست کنی امیدت به خدا باشه بعد از هر سختی یه آسونیه

کلا ۵۰.میلیون  ولی نداره میگه وام میگیرم حالا کو تا وام  باید ۲، ۳ ماهی صبر کنم فردا می ...

خوب نمي تونه طلاق تو بده 

مردي مي تونه فورا طلاق بده كه مهريه تو جرينگي بده 

من خيلي وارد نيستم تو همين سايت وكيل داريم تاپيك بزن ازشون بپرس 

ايشالا هر چي زودتر مشكلاتت حل بشه پسرتو بياري پيش خودت

خانم‌ طلاق نگیر خوته شوهر شرف داره به اون خونه که بچتونجس میدونن برو دعای محبت زنوشوهروبخون کوتاهه زودی شوهرت عاشقت میشه واشتی میکنید بزاربالاسراون طفل معصوم بمونی صلوات بفرست اشتی کتیدیکم خودت تلاش کن الهی تاقبل عید سرخونه زندگیشون باشن همه 

خوب نمي تونه طلاق تو بده  مردي مي تونه فورا طلاق بده كه مهريه تو جرينگي بده  من خيلي وار ...

خودم حقوق خوندم من تاایشون اقدام نکنن هیچی نمیگم حتی تو دادگاهم ازطلاق حرفی نمیزنم الکی میگم زندگیمو دوست دارم اینطوری مجبوره تمام حق و حقوقمو بده و حق حضانت بچه مو تو همون حکم ازقاضی میگیرم که توش بنویسه 

خانم‌ طلاق نگیر خوته شوهر شرف داره به اون خونه که بچتونجس میدونن برو دعای محبت زنوشوهروبخون کوتاهه ز ...

عزیزم خونه مادرم نیستم موقت خونه داداشمم تا روزی که با نامزده ش عروسی میگیره میارتش

اون موقع خدا بزرگه خدا نکنه تا اون روز وام لعنتیش جور شه من واسه خودم خونه بگیرم 

چون حاضرم تو خیابون بمونم امت نرم تو خونه مادرم 

مامانم اینجور نمیمونه اخرش که محتاج و ذلیل میشه اونموقع جوابشو میدم

[QUOTE=54916431]همکاری اونا رو واسه اومدن دوباره فایلای صوتی شوهرم میگم[/QUOTمنهم همین را میگم همکاری اونها لازم نیست داداش وزن داداش.اما باید از این کار شوهرت مطمئنی باشی وگرنه می‌تونه اعاده حیثیت کنه از وکلای رایگان میتوانی کمک بگیری

عزیزم خونه مادرم نیستم موقت خونه داداشمم تا روزی که با نامزده ش عروسی میگیره میارتش اون موقع خدا بز ...

از قدیم گفتن بخشش از بزرگان است مادرت هم پیر است حوصله بچه داری نداره مسئولیت داره  ترسیده بچه تو بیفته گردنش بخاطر این این کارها را می‌کنه هرچی باشه مادرت است شاید یه روز دلش به رحم بیاد به فکر انتقام جویی نباش اونم  خودش هم مشکلات تو زندگیش زیاد داشته دیگه اعصاب تو زندگی براش نمونده داستان زندگی مادرت را با چه عنوانی تو نینی سایت آوردی می‌خوام بخونم