2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا که شوهرت داره طلاقت میده حق و حقوقت را باید کامل بده مهریه ات چقده اگر مهریه ات رو بگیری ...

مهریه مو بده میتونم مستقل باشم 

فعلا مشکلم بچه مه که دوریشو نمیتونم تحمل کنم

گلم پدرش تورو بیرون کرد پس پشت پسرشه نورم به زور شاید تلاششونو بکنن بزرگ کنن مثلا ولی کار سختیه احتمالا نتونن بزار یکم گوشاشون به جیغ جیغ بچه عادت کنه اعصابشون خورد شه اون بچه هم خدایی داره از خدا بخواه بهت برش گردونه 

مهریه مو بده میتونم مستقل باشم  فعلا مشکلم بچه مه که دوریشو نمیتونم تحمل کنم

طبق قانون اگه طلاق از طرف مرد باشه باید بده وگرنه میتونی تو دادگاه بگی تامهریه ام رو نده من به طلاق راضی نیستم این طوری برمیگردی به زندگیت و سایه ات حداقل بالا سر بچه اته

😔😔😔باکسی صحبت کن تامادرتوراضی کنه خواهری برادری یابزرگتری

با مامانم کسی رفت وامد نمیکنه چون اخلافش افتضاحس نمیذاره کسی بیاد خونه ش میگه همه نجسن 

نه من ازهمه شون بزرگترم داداشامم فکرشون خیلی کمتر از سنشونه 

عزیزم از من نصیحت مهریه ات هرگز نبخش به هیچ قیمتی اصلااصلا و ابدا بزار اون شوهر نامردت قرض و وام بیوفته که کمتر با زنای ج ن ده خوش بگذرونه .

اون الان از خداشه تو مهرتو ببخشی 

بزار هم فعلا بچتو نگه داره اینقد بهشون سخت بگذره که خودشون قدرتو بدونن بخاطر بچه بیان دنبالت خودت پیش قدم نشو هرگز اگه هم نیومدن طلاقتو بگیر با مهرت خونه بگیر بچتو بیار زندگیتو بکن 

با مامانم کسی رفت وامد نمیکنه چون اخلافش افتضاحس نمیذاره کسی بیاد خونه ش میگه همه نجسن  نه من ...

وای اگه طلاق بگیری خیلی زجرمیکشی بااین اخلاقش 

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
طبق قانون اگه طلاق از طرف مرد باشه باید بده وگرنه میتونی تو دادگاه بگی تامهریه ام رو نده من به طلاق ...

قصدم همینه من تا الانشم گفتم من طلاق نمیخامتو خواهانشی

اخلاقشم اینطوری نبود ۵ ماهه عوض شده 

اینقده اخلاقای مامانمو دیده از منم دل زده