2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست

عزیزم‌منم مادرم واقعا دوری از جگرگوشه سخته خیلییییی سخته.ولی تنهایب بزرگ کردن بچه هم سخته اونم پسر.به همه چیش فکر کن بعد تصمیم بگیر.حقیقت اینه ازدواج برا کسی که بچه پیششه سختتره زن و مرد نداره.شوهر شمام نمیتونه بچه نگه داره میخواد شمارو بترسونه.من شوهر دخترداییم‌میگفت‌نمیزارم ببینیش و نمیدمش و ازین حرفا.اینم گفت باشه.اونروز اورده دخترشو داده به دختردایبم گفته من نمیتونم نگه دارم.نگهش دار یا بزار پرورشگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خونواده خودت و شوهرت داغونن خداييش!!!! بعد مگه ميشه بكي الكي بگه ديكه نميخوامت!!!!! دليلشو بگو چي بوده!! بازم همچين ريلكس ميزني ها هر كس بود زمين و زمانو بهم ميدوخت حداقل بچش پيشش باشه!!! همه دارن راهنمايي ميكنن بايد بري شكايت كني بعد ميگي آبروم ميره!!!!!! عجيبي والا!!!! فكر بچه ٩ ماهه نيستي!!!!! راستي چرا بچه آوردي واقعا؟!!! كي ميخواد اين بچه آوري در زندگيهاي داغون به پايان برسه!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
الان جواب نداشتی بدی ؟ بچه های همه مثل هم نیستن 

جواب دادن به کسی که قبل حرف زدن فکر نمیکنه فایده ای نداره . خب معلومه که نیستن اینچه حرفیه . ما ۶ تا بچه ایم واسه پدرو مادر جون میدیم تازه تو رفاه هم نبودیم . چرا به خودتون شکید اگه ی ویژگی بد گقته میشه از ی دسته ادم من نمیفهمم چرا بعضیا به خودشون میگیرن . ایت بجه ی بدبخت هنوز بزرگ نشده که ما بخایم نظر قطعی درموردش بدیم . ما احتمالات رو میگیم حاج خانوم طبق شواهد خوب و بد. هوشیاری یعنی اینکه بد و خوب رو با هم ببینی و مقایسه کنی 

نمدونم چرا حس میکنم یه اشتباهی کردی ولی نمیگی هیچ مردی اینقدر خودخواه نمتونه باشه بگو چیکار کردی؟اگه ...

ببخشید منظورتون از سالم چیه!!!!!

اگه منظورتون خیانته که صددرصد شما مرد هستی چون تا یه مشکلی واسه دونفر پیش میاد شما مردا میگید حتما یه چیزی از زنش دیده

لطفا محترمانه از تایپکتم برو بیرون نظرتم واسه خودت

من دارم از بچه م میگم شما کاسه داغ تر ازاش نشو

جواب دادن به کسی که قبل حرف زدن فکر نمیکنه فایده ای نداره . خب معلومه که نیستن اینچه حرفیه . ما ۶ تا ...

باشه شما هوووشیار ولی داره به ایشون میگی بچت بزرگ میشه ولت میکنه مثل بچه ی من من میگم از کجا میدونی همچنین کاری میکنه اصلا لازم نیست فرض کنیم که ممکنه اینکارو کنه ایشون بچشو درست تربیت کنه جونشو برای مامانش میده

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
گفتم اگه پولدار باشی مشکلی نبست . میگی پشتشی یعنی پولداری دیگه . لعدشم هنوز طعم تنهایی رو خوب نچشیدی ...

نه پول دارم بدونه پول هم پشتش وای میسم

طعم تنهایی رو زیاد کشیدم تا دلت بخاد قبل از ازدواج تنها زندگی میکردم بابام فوت شدع مامانمم رفت پی زندگی خودش

اما الان تنها نیستم پسرمو دارم

خودمو نباختم من یه باره که نیومدم قهر.خیلی خاستم زندگیمو درس کنم مشاور زیادم رفتم دیگه خیلی برام داش ...

چه ادم پستیه شوهرت خدا به زمین گرم بزنش .حالا که میگی خانواده شوهرت خوبن بزار یه مدت پیش اونا باشه شما برو سر بزن  به بچت بالاخره نوشونه دیگه .شوهرت نمی تونه این حقو ازت بگیره که بچتو نبینی .مادرت خیلی ببخشید انسان نیست .تو خونواده بالاخره یه ادم پیدا میکنی ازش کمک بخوای .شما باید بری سر کار یه کاری پیدا کنی .تو خونه پیش مامانت نباشی که بخوای از صب تا شب ببینیش واسه خوابیدن باید بری فقط .من تونی پرستار بچه بشی تو خونشونم بخوابی .یا بری خونه یکی از اقوامت .مامانت چه جوری می خواد ابروی تورو ببره توام بشو مثل خودش از اون دیوونه تر شو .اینا فقط زاییدن مادری نکردن نمونش زن عموی خودم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

همه ادما توزندگیشون مشکل دارن وخوشبخت صددرصد نیستن 

اینکه شما از همه اطرافیان تون ناراضی هستین اصلامنطقی نیست شاید مشکل ازخودتون باشه 

شرمنده نظر شخصیمه

گاهی نمیدانی ازدست داده ای   یاازدست  رفته ای  
باشه شما هوووشیار ولی داره به ایشون میگی بچت بزرگ میشه ولت میکنه مثل بچه ی من من میگم از کجا میدونی ...

کلا خوندنت هم مشکل داره ها .خوب بخون و فکر کن رو جمله هایی که میخونی . منکه بچ۶ ندارم ولی مطمعنن ولم میکنه و میره دنبال زندگی و رویاهاش چون اینطور بارش خواهم اورد . بجه یک  مهمونه .

استارتر يني واقعا تو اين شرايط ب اين فكر ميكني مامور بياد ابروتون ميره؟

چ شوهر پيت فطرتي داري ك بعد دوسال خود ب خود بگه نميخوادت  

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
من طلاق نمیخام شوهرم میخاد نمیدونم کی زیر سرش نشسته

برو با شوهرت صحبت کن. نذار زندگیت نابود بشه. معلومه مامانت اگه طلاق بگیری خیلی نیشت میزنه. دلم برات کباب شد طفلی بچت 

کلا خوندنت هم مشکل داره ها .خوب بخون و فکر کن رو جمله هایی که میخونی . منکه بچ۶ ندارم ولی مطمعنن ولم ...

مشکل از تربیت کردن شماست مشکلی نداری ؟ که میخوای بچتو بد بار بیاری؟

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍