2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
خودمو نباختم من یه باره که نیومدم قهر.خیلی خاستم زندگیمو درس کنم مشاور زیادم رفتم دیگه خیلی برام داش ...

عزیزم مادرت رو نفرین نکن هرچند حرفت حق باشه ولی اصلا نفرین نکن چون اثرات خیلی منفی داره

به نظر من از بزرگترهای فامیل کمک بخواه تو فامیل بزرگتری کسی که حرف شنوی ازش باشه دارید؟

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

سلام...

بنظر من هر چه زودتر دنبال یه کاری چیزی باش...

که دستت تو جیب خودت باشه...فروشندگی یا هر چیزی دیگه ای.....

طلاقم چند هفته عقب بنداز بعدش بگو مهریمو میبخشم بچمو بهم بدین....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چرا خونه تو ترک کردین؟

پدرشدهرم اورده بودم مثلا میانجیگری که باهاش حرف بزنه از خر شیطون پیاده شه 

شوهرم هی گفت طلاق من نمیخامش زورکی نیس که 

پدر شوهرم کثافتم گفت راس مبگه نمیخادت برو دیکه 

کلیدارم بذار با خودت نبر 

خلاصه هردوشون با حرف بیرونم کردن

اگه مهریه ات خوبه راحتی برو خونه شوهرت بشین نیا بیرونتو روخدا راضیش کن بگوبه خاطر بچمون کوتاه بیا من هر بچه طلاقی دیدم بدبخت شده راضیش کن بگو چی از من میخای من انجام بدم بگو من عاشق شوهرو بچمم

خودمو نباختم من یه باره که نیومدم قهر.خیلی خاستم زندگیمو درس کنم مشاور زیادم رفتم دیگه خیلی برام داش ...

منم نگفتم زندگیتو درست کن دارم میگم میموندی تو خونت طلاق مگه به این راحتیه بذار حقت و تمام و کمال بده خونه بگیر دست بچت و بگیر ببر 

هر چیم میخواد بگه بگه خیلی ناراحته خودش جمع کنه بره همین الان پاشو برو پیش بچت بچه نه ماهه رو ول کردی که چی 

خب چرا مهرتو نمیزاری اجرا؟ چرا نمیگی از خونه بیرونت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیگی فحش ناموسی بهت میده؟

من اگر بودم به برادرام میگفتم درمورد زنتون اینجوری گفته تا برن یه دست کتک شیک بهش بزنن.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
سلام... بنظر من هر چه زودتر دنبال یه کاری چیزی باش... که دستت تو جیب خودت باشه...فروشندگی یا هر چی ...

نمیشه مهریه مو ببخشم اون وقت با چی خونه رهن کنم

فروشندگی که نهایت دو شبفت ۴۰۰ تومن بدن  اینو باهاش خونه بگیرم!شیرخشک بخرم!پوشک!خرج و خوراک

نمیشه خواهر

سازمان واسه زنای بی سرپرست زیاد هست پیگیر باش استارتر مکانهایی هست رایگان در اختیارت میزارن

تاپیک بزن از بچه های همینجا بپرس بهت میگن

من قبلا همینجا شنیدم !!

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزم مادرت خیلی از قوانین نا آگاهه. نفقه 

و خرجی بچه تا 18 سالگی با پدرشه.

حتی اگر جدا بشید و حضانتش با مادرش باشه نفقه رو پدر باید بده.

به مادرت بگو نترس سربار شما نمیشه و نفقه ی بچتو از پدرش بصورت قانونی و ماهیانه مطالبه کن.

ضمنا طبق قانون اگه برای حضانت بچتون توافقی ندارید تا هفت سالگی حضانت با مادره و شوهرت نمیتونه مخالفت کنه.

در این ایام شوهرت موظفه که نفقه ی بچه که پیش شماست رو حتما پرداخت کنه.

وگرنه میتونی شکایت کنی و خرجی بچتو بگیری.

اگر نگرانی مادرت به این خاطره براش توضیح بده و برو بچتو بیار.

بچه ی زیر دو سال رو حتی نباید یک لحظه از مادرش دور کرد چون بچه حتما ضربه میخوره و آثارش در بزرگسالی مشخص میشه.

فبای آلاء ربکما تکذبان
پدرشدهرم اورده بودم مثلا میانجیگری که باهاش حرف بزنه از خر شیطون پیاده شه  شوهرم هی گفت طلاق م ...

برو شکایت بگو بیرونم کرده میگم بی اطلاعی میگی نه جرم داره مجبوره راهت بده هر چی گفتن انجام دادی دیگه چی از این بهتر براشون

نمیشه مهریه مو ببخشم اون وقت با چی خونه رهن کنم فروشندگی که نهایت دو شبفت ۴۰۰ تومن بدن  اینو ب ...

به هیچ عنوان مهریه ات رو نبخش! به هیچ عنوان اصلا و ابدا فکر بخشش هم حتی نکن!

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
خب چرا مهرتو نمیزاری اجرا؟ چرا نمیگی از خونه بیرونت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیگی فحش ناموسی بهت میده؟ ...

خخخخخ

البتع ببخشید به برادرام خندیدم اونا که از شوهرم بی غیرت ترن زن و ک...ون دم دستشون باشه دیگه خواهر کیلو چند