2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو نباختم من یه باره که نیومدم قهر.خیلی خاستم زندگیمو درس کنم مشاور زیادم رفتم دیگه خیلی برام داش ...

به نظر من اصلا نقطه ضعف رو بچه نشون نده . مردا اینکارو میکنن که مهریه رو ببخشی به جای بچه . من دقیقا نمونه شو دیدم که پدر میگفت من یدون بچه میمیرم که خبال مادر راحت بشه از اینکه پدر قصد دادن بجه رو نداره بعد که خود زنع گفت هر چی بخای میدم و فلان و بهمان هم مهریه رو بخشید هم ۲۰ میلیون پول داد تا بچه رو بگیره . تو فعلا خودتو ضعیف نشون نده حق و حقوقتو که گرفتی و وضع زندگیتو سرو سامون دادی اونوقت هفته ای یکبار که میاد پیشت و با این وضعی که شوهرت گفتی مطمعن باش به خاطر راحتی خودش به جای یک روز لچه رو ۵ روز میاد بهت میده در هفته . به حرفم گوش کن اگه اینطور نشد هر چی خاستی بگو 

پدرشدهرم اورده بودم مثلا میانجیگری که باهاش حرف بزنه از خر شیطون پیاده شه  شوهرم هی گفت طلاق م ...

خب دلیل نخواستنش چیه؟ مگه میشه همینجوری بگه نمیخوامت؟ مگه زن لباسه که عوض کنه؟ 

شما مهریت رو بگیر برو ی خونه رهن کن و جهیزیت هم بیار....حقوق بچه رو هم ماه ب ماه مطالبه کن ضمنا از الان ب فکر سرکار باش و ی مهد ک بتونه بچه رو نگهداره....برات دعا میکنم اسنارتر

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
برو شکایت بگو بیرونم کرده میگم بی اطلاعی میگی نه جرم داره مجبوره راهت بده هر چی گفتن انجام دادی دیگه ...

شهر ما خیلی کوچیکه من خودم حقوق خوندم ولی به خدا قانون فقط در حد نوشته س 

عرف اینجا این کارا رو عار میدونن یعنی پای مامور بیاد وسط میکنه کارش همینه

یعنی خودم ابروم میره 

به نظر من اصلا نقطه ضعف رو بچه نشون نده . مردا اینکارو میکنن که مهریه رو ببخشی به جای بچه . من دقیقا ...

دوستان راهنمایی اشتباه نکنید.قانون بچه رو تا هفت سالگی به مادر میده.

فبای آلاء ربکما تکذبان

مامانت نامرد نيست داره اينده نگري ميكنه

داره با راه ندادن بچه شوهرتو وادار به فكر كردن ميكنه

اگه بچه رو بياري پيش خودت شوهرتم خيالش از بابت بچه راحت ميشه ميره پي زندگي خودش

خواهر شوهرتم با ارسال فيلم بچه ات ميخواد وادارت كنه بچه رو ببري پيش خودت

كمتر زني مردي با بچه كوچيك و قبول ميكنه

بنظرم شوهرتو خواهرشوهرت دارن كاري ميكنن احساساتت جريحه دار بشه بچه رو ببري بزرگ كني ابها كه از اسياب افتاد بچه از اب و گل درومد باباش مياد بچه رو ازت ميگيره اون موقع دوريش هزار برابر سختتر ميشه

كي زير پاي شوهرته؟!

تحقيق كن ببين شوهرت چرا ميخواد طلاقت بده اوني كه باعث بانيشه كيه؟؟!!!

مهريه ات چقدره؟!

پدرشدهرم اورده بودم مثلا میانجیگری که باهاش حرف بزنه از خر شیطون پیاده شه  شوهرم هی گفت طلاق م ...

میخواستی بگی تو که نمیخواستی پس ببخشیدا گ...ه خوردی بچه خواستی چرا منو بدبخت کردی اونموقع که دهنت بو شیر میداد زن گرفتی هیچ کی نبود بزنه تو دهنت و به پدرشوهرم کلی چی بار میکردی و میگفتی اینجا خونه منه جایی نمیرم اگه میتونی بیرونم کن

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
خخخخخ البتع ببخشید به برادرام خندیدم اونا که از شوهرم بی غیرت ترن زن و ک...ون دم دستشون باشه دیگه خ ...

یعنی رو زنا خودشونم غیرت ندارن؟ میگم برو بهشون بگو فلانی گفته به زنت پیشنهاد دوستی میدم تا برن شوهرتو کتک بزنن.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: