2777
2789
عنوان

عمل بیرون زدگی چشم

101 بازدید | 11 پست

یه ها لطف میکنید هرکس تجربه داره کمکم کنه 

از بچگی چشام یکم به قول معروف وزغی بعد الان همش سردرد میگیرم و تو نواحی دور چشممه همش حس میکنم چشام میزنه بیرون و دلم میخواد عمل کنم واقعا هم تحت فشارهای چشمام هم یکم زشت شدم خب شبیه وزغه چشمام 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسه اومد این عکس مال سال پیشه که هم مژه هام پر و بلند بود امسال کنکور داشتم اصا همه مژه هام ریخت و چشام خیلی بیرون زهد تره بعد آخه خیلی ها عمل میکنن تغییر خاصی نمیکنه اگه قراره تغییر زیاده نداشته باشه که کلا نکنم 

منتها خانواده هی میگه نه و مشکلی نیست که منتظرم بیست‌و خورده ای سالم یشه هروقت خودم پل درآوردم برم عمل کنم واقعا هم از لحاظ زیبایی ناراحتم که اینجوریه هم یکم حس میکنم سردردم بخاطر چشامه