2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته خیلی به درد بخوریه ولی به نظر من حالت مکملو دارهیعنی مثلا لیسانس مهندسی بگیری بعدش بخونیولی خوب ...

من استعداد خلاقیت بالایی دارم و همینطور کسب و کار زیاد راه انداختم ، واقعا علاقه دارم خب 🥺 از طرفی هم می‌خوام دکتری بگیرم عقده گشایی کنم 🤣 خارج برم که دیگه هیچی 😂

😂خیلی به حرف مردم اهمیت میدی یا نه ؟

ببین یه دهن سطح جایگاه اجتماعی خودم خب برام مهمه ، تحصیلات هم خب تاثیر داره طبیعتاً ، والا چرا دروغ حرف مردم از یه جهت برام مهمه ، چون ازروداج نکردم ، می‌خوام یه کاری کنم یه دستاوردی داشته. باشم که بعضی از این زنای دیوونه از راه رسیدن نیان بگن چرا خونه بابات موندی تا الان ؟؟ یکم آدم بهش بر میخوره خب ، انگار دارند ارزشت میبرن زیر سوال 😐😐😐 انگار حتما باید پزشکی بخونی که زیر سوال نبرنت

😂خیلی به حرف مردم اهمیت میدی یا نه ؟

ببین من یه دوست داشتم لیسانس گرفت نشست تو خونه منتظر شوهر 😐😐😐 هیچ راهی نداشت جز ازدواج ، خب این آدم ازدواجم کنه افسردست ، چون دستاوردی ندارن تو زندگیش ، ما چیکار کنیم زن شدیم آخه ، چرا اینطور شد آخه 🥺

ببین من یه دوست داشتم لیسانس گرفت نشست تو خونه منتظر شوهر 😐😐😐 هیچ راهی نداشت جز ازدواج ، خب این آ ...

چرا؟

منم دخترم ولی مگه فرقی با دسرا دارم؟

هرکاری بخوام میکنم اندازه پسرا

برو سمت هدفت موفق میشی

ببین یه دهن سطح جایگاه اجتماعی خودم خب برام مهمه ، تحصیلات هم خب تاثیر داره طبیعتاً ، والا چرا دروغ ...

خب من هر آدم موفقیو میشناسم به حرف مردم کار نداشته

چرا مثلا یکی از فامیلامون پولداره خیلی به حرف مردم کار داره از همین دغدغه الان زنش ازش چدا شد و هیچوقت آرامش نداره

خیلی از پزشکا هم اینجورین

تو برو سمت علاقت 

دوس پسر داری؟

چرا؟منم دخترم ولی مگه فرقی با دسرا دارم؟هرکاری بخوام میکنم اندازه پسرابرو سمت هدفت موفق میشی

خسته شدم از نشدن ، نرسیدن ، از تیکه های مردم ، من ۲۸سالمههرکس میرسه میگه چرا ازدواج نکردی تا حالا ؟!!😐😐

خب من هر آدم موفقیو میشناسم به حرف مردم کار نداشتهچرا مثلا یکی از فامیلامون پولداره خیلی به حرف مردم ...

نه بابا راحتم فعلا دوست پسر چیه ، اصلا نمیتونم سمت رابطه برم اینقدر که فکرم درگیر خودمه و کارم و آینده نامشخصم