یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رشته خیلی به درد بخوریه ولی به نظر من حالت مکملو دارهیعنی مثلا لیسانس مهندسی بگیری بعدش بخونیولی خوب ...
من استعداد خلاقیت بالایی دارم و همینطور کسب و کار زیاد راه انداختم ، واقعا علاقه دارم خب 🥺 از طرفی هم میخوام دکتری بگیرم عقده گشایی کنم 🤣 خارج برم که دیگه هیچی 😂
ببین یه دهن سطح جایگاه اجتماعی خودم خب برام مهمه ، تحصیلات هم خب تاثیر داره طبیعتاً ، والا چرا دروغ حرف مردم از یه جهت برام مهمه ، چون ازروداج نکردم ، میخوام یه کاری کنم یه دستاوردی داشته. باشم که بعضی از این زنای دیوونه از راه رسیدن نیان بگن چرا خونه بابات موندی تا الان ؟؟ یکم آدم بهش بر میخوره خب ، انگار دارند ارزشت میبرن زیر سوال 😐😐😐 انگار حتما باید پزشکی بخونی که زیر سوال نبرنت
ببین من یه دوست داشتم لیسانس گرفت نشست تو خونه منتظر شوهر 😐😐😐 هیچ راهی نداشت جز ازدواج ، خب این آدم ازدواجم کنه افسردست ، چون دستاوردی ندارن تو زندگیش ، ما چیکار کنیم زن شدیم آخه ، چرا اینطور شد آخه 🥺