2777
2789

الان حستون نسبت به شوهرتون چجوریه بخشیدنش یانه من نمیتونم ببخشم همیشه کتک هاش جلو چشمم میاد که چقد موهامو کشید لگدم زد جلوخانواددش عین یه اشغال باهم رفتارکرد یااینکه اینقد مشت میزد تو سرم تو صورتم که همه صورتم خون و کبود میشد الان فک میکنم مشکل عصاب روانم پیدا کردم حالم اصلا خوب نیست 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد گذشت سالها هنوز نبخشیدم و بارها گفته حلال کن گفتم نه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من کتک خوردم اما منم زدم ولی جلو خونوادش اینکار و میکرد صد در صد الان طلاقم و گرفته بودم خط قرمزم بی احترامی کردن جلو دیگران و خونواده ست 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

جاریم یه سیلی از برادرشوهرم خورد

البته نه جلوی‌ما

طلاق گرفت

کل مهریه اشو‌۱۳۶۵ تا سکه بود بخشید

فقط گفت طلاق

همه بهش میگفتن مهریه اتو بگیر

گفت من جونمو ازاد میکنم دست بزن درست بشو نیس

نمیتونم با مردی که دستش روم باز شده بخابم

جاریم یه سیلی از برادرشوهرم خوردالبته نه جلوی‌ماطلاق گرفتکل مهریه اشو‌۱۳۶۵ تا سکه بود بخشیدفقط گفت ط ...

من بچه دارم فک میکنم روانی تیمارستانی شدم بچمو بزنه خون جلو چشمم میاد اینقدداد میزنم جیغ میزنم