سلام خانمها. من قند سه ساعته ام دو تاش بالاست یعنی یک ساعته و دو ساعته ام بالاست . دکتر زنان گفت برای دو هفته رژیم سخت بگیر بعد دو هفته دوباره آزمایش بده .
من زنداداشم قندش شده بود ۱۹۰دوهفته کنترل کرد شد ۱۳۰اینا .فک کنم مصرف برنجو شیرینیو ماکارانی نونو خیلییی کم کرد همش میوه میخورد دقیق نمیدونم چیا میخورد.ولی انسولینی نشد الحمدلله
خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه میوه ها قندشون بالا نیست.خربزه موز انگور خرمالو هندوانه قندشون بالاست.نون سبوس دار بخور. برنجت کم کن ماکارونی هم مثل برنج هست غذاهایی که باسیب زمینی درست میشن مثل کوکو نباید بخوری.
ناشتا 80 یک ساعته 181 دوساعنه 182 بود.همون موقع انسولین شروع کرد همراه با رژیم .منم بارداری قبلیم دی ...
خیلی تعجب کردم هانی جون! قند ناشتا که خیلی خوب بوده بقیه هم لب مرز که شاید با ورزش و رژیم خوب می شده . چرا انسولین ؟ من خیلی می ترسم از انسولین به خدا . الان هفته چندی ؟ وزن بچه با رژیم کم نشده ؟