2777
2789
عنوان

یه پسره هست13 سال ازم بزرگتره بعد👀

118 بازدید | 12 پست

من اصلا ندیدمش ، زن داداشش به مامانم گفته بود ،یعنی منو ازش خاستگاری کرده بود برا برادرشوهرش

بعد مامانم گفت خیلی ازش تعریف کرده گفته پسر خوبیه و این حرفا  ، مامانم میگه ببینش شاید خوشت اومد

ولی آخه 13 سال خیلی زیاده از نظر خودم😐😐 من خودم 19 سالمه

نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه 13 ساللللل

ببین سن واقعاً یه عدده باید طرفتو ببینی یه وقت می‌بینی از نظرنشاط روحی و جسمی انگار ۲۳ سال ازت بزرگتره یه وقتم می‌بینی انگار سه سال ازت بزرگتره

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

به نظر من که سن خیلی مهمه

کسایی که هم سن همن حرفای همو خیلی خوب درک میکنن 

بهش بگو سنش زیاده نمیخوام 

من مردیو میخوام که اختلاف سنیش باهام کم باشه و بتونه درکم کنه نه مرد ۳۲ ساله ای که قطعا حرف یه دختر ۱۹ ساله رو نمیفهمه 

بعد اگه اینقد خوبی داره چرا تا الان مجرد مونده🙄

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دقیقاااا

میدونی من به چی فکر میکنم 

به اینکه الان مردای هفتادی دنبال دخترای ترگل ورگل دهه هشتادین چون ازین پیشنهادا زیاد به مامان منم میدن ولی نیای میبینی پسره ۳۲ ۳۰ سالشه خب دخترای ۲۶ ۲۸ همه مجرد موندن برن اونا رو بگیرن 😒 اینقد بدم میاد میان سراغ ۱۸ ۱۹ ساله ها 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️