2777
2789

قطعا کسی نمیتونه با یقین بگه بوده یا نه ولی خب هر کسی بلخره به چیزی معتقده

خودم نظر خاصی راجبش ندارم چون به اندازه کافی نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلترش نمیدونم. 

اما خدا ازل تا ابدش برات تعیین کرده. 

تو تو ازل وقتی تصمیم گرفتی بیای پایین،رسالتت میدونستی و حتی خانواده که توش به دنیا میای، و محیط خودت انتخاب کردی، وقتی میای دنیا یا فراموش میکنی که بندگی کنی و تلاش برای برپایی حکومت صالحان کنی، یا اگر گاهی محیط بد انتخاب میکنی سر دنیا و یا کلا مسیر اشتباه میکنی. 

دکتر شجاعی میگن حرکت ما و انسان یک موجود به سمت بی نهایت و حرکت U داره . ازل. دنیا. ابد

برای همین که حضرت زهرا میگن خدایا من خرج کاری کن که براش آفریدی و این به ماهم رسیده. 

و حتی اگر در این زمانه و آخرالزمان هستی هم خودمون انتخاب کردیم. 

از نظر من که نه 

چون داخل قرآن گفته گناهکاران به خدا میگن ما رو دوباره به زمین بفرست تا کارهای خوب و نیک انجام بدیم اما خدا بهشون میگه نه 

پس از اونجایی که من حرف قرآن رو قبول دارم به زندگی قبلی معتقد نیستم اما زندگی بعدیمون ممکنه جهان پس از مرگ یعنی آخرت باشه ♥️

اسلام کامل تناسخ رد میکنه، اما رجعت بارها در زیارت عاشورا، امین الله و قرآن مطرح شده . 

تا زمان پیش از ظهور طاغوت ها (آمریکا و اسراییل) و مستکبرین نابود میشن‌

زمان ظهور شیطان نابود میشه و به دست مبارک حضرت مهدی علیه اسلام 

و بعد از ظهور هم رجعت و زندگی و حکومت صالحان و بازگشت امامان و سربازان شهید اسلام .

به گفته امام صادق علیه اسلام.

اینکه من در چندین هزار سال پیش تو دنیا زندگی کرده باشم و دوباره برم و بیام. که این کار عبث و حکمت خدا هم این نیست. 

اما انسان از ۴۰ هزار سال قبل از اینکه به روی زمین بیاد خلق شده و فقط ۶ هزار سال شیطان عبادت میکرده که خلیفه اله بشه و حکومت صالحانه برپا کنه. 

بنابرین من، شما و حتی فرزندان ما که هنوز شاید به دنیا نیومده اند، قبل از دنیا، سالیان سال در ازل زندگی کردیم. 

مثل جنین که متناسب با زندگی دنیایی، ۹ ماه در رحم بودیم و ۶۰ و ۷۰ سال هم تو دنیا زندگی می‌کنیم. 

حالا کلیت انسان چندین هزار سال ازل بوده، دنیاش انتخاب میکنه برای برپایی رسالت، و بعد میره ابد و امتحان و سوال و جواب میشه که تو دنیا چیکار کردی؟!

دوست دارم نظرتون هم راجب کارما بدونمبهش اعتقاد داری؟

آره 

به قول قدیمی‌ها از هر دست بدی از همون دست هم پس میگیری پس اگر یه کار خوب در حق کسی کنی خدا چندبرابرش رو بهت برمیگردونه و برعکسش هم همینطوره  اگه حق کسی رو ضایع کنی یا درکل به کسی بدی کنی ، یروزی ، یجایی جواب اون کارت رو میبینی 

آره به قول قدیمی‌ها از هر دست بدی از همون دست هم پس میگیری پس اگر یه کار خوب در حق کسی کنی خدا چندبر ...

میخاستم یه موردی بگم ولی خب شاید جاش نباشه

ممنون بابت نظرت